Alıntı:
FinanceandTrade Nickli Üyeden Alıntı
Yaklaşık 10 yıldır panik atak OKB anksiyetem var. 2 kere ilaç kullandım ama yok geçmiyor. Aklıma her gün kötü şeyler geliyor. Kafamda türlü çeşit senaryolar kuruyorum. OKB baya baskın özellikle. Bazı şeyleri günde 2 3 defa kontrol ediyorum.
Ailem küçüklüğümden beri beni eleştirerek büyüttü. Bu yüzden kendimi çirkin hissediyorum, özgüvenim düşük yani. Geçmişe göre daha güzel bir hayatım var ama bazı şeyler aklımdan gitmiyor.
Etrafımdaki herkes beni güzel ve başarılı bulur. Güler yüzlü, pozitif bir insanımdır da. Ama ikili ilişkilerde çok başarısızım. Kimi sevsem benimle alay ediyor, adeta düşmanıymışım gibi davranıyor bana. Erkeklerin gözünde itici ve soğuk görünüyorum. Bazen kendimi dişi gibi hissetmiyorum bile. Bu aralar özellikle kendimi çirkin ve erkek gibi hissediyorum. Bunların çözümü nedir? Yıllardır denemediğim yol kalmadı.
|
Vucudunizda kotu enerji var bol bol su icin ve lavanta cayi yada karabas otu alin ac karnina ve yatarien ac karnina icin yada alkolsuz esans ud sandal kokusu alin euzu besmele cekerek burniunuzun deligine bi damla koyun boyle devam ederseniz vucuduniz biraz rahatlar