Alıntı:
colkurduu Nickli Üyeden Alıntı
Kardes abi tavsiyesi varljklarlar bi anlasma felan yapma kesfin goruntun kapali ilmin onlar icin yetersiz normal yasamina bak haci hoca isine takilma bana ne hocalar maddi manevi ne kaziklar atti ruyalar haberci ruyada olabilir yada bilincalti ruyasida olabilir ams gordun ruyada bir kabile sulfi obur kabile serli anlamina geliyor
|
Ben hep uzak olup normal insan gibi yaşamak istedim ama yine içlerine çektiler. Ama fark bu sefer yapamadigin ibadetleri yapacaksın sorunların ailen düzelecek destek olacağız sekilindeydi. Güvendiğim kişiler de öyle söylediler ama sonra olay başka boyuta geçti. Anlaşmayı kabul ettin uymak zorundasin idi Ben de diyorum ki ben bunları istediğinizi bile bilmiyordum nasıl mesul tutuluyorum. Yemin olsun kimseye sıkıntı olmasın bakanlara ailelere diye söylenen herşeyi yapmaya çalıştım bana sorgulanma dendi. Sanki Allah'a yakın olanlara karşı cikiyorum katlim vacip gibi şeyler söylendi. Ama daha fazla ilerleyemedim. Çünkü benden insan gibi değil robot olmam beklemiyordu sanki. Uzulmeyeceksin kizmicaksin aksini düşündüğümde ailecek sıkıntılar başlıyordu. Bakan hoca dahil. Ama bunu iyi taraf değil kötü taraf yapıyordu. Açık kapı bulup girdiklerini söylendi. Korkumdan sıkıştım kaldım. Ve şey istedim istediginizi yapamıyorum başka bir görevde olayım bakıcı gibi fln ama yok sadece o görev için varmisim. Desteklerini çekince zaten beni katletmek için bekleyenlere fırsat doguyormus. Nankörlük ediyormusum. Bize geldigin anı umutma diyorlar senin zaten hayatin yoktu neyin planını yapıyorsun gibi. Şimdi bunlar iyiyse bile Allah'tan reva mı ben aciz günahkar bir kulum isteğim aile hayatımla Allah a kul olabilmek. Önceden daha çok umudum vardı ama şimdi yapmazsam imansız ölecekmisim gibi hissiyatlar var.Basima kötü şeyler gelip yine onlara gidecekmisim fln. Allah'ım hiç bir varlığın eline düşürmesin doğrudan imanimi sifamizi versin