Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
imami rabbani hz.lerinin boyle bir soylemi yok,zaten bu tur gayb konularindada fikir beyan etmez,seyh nazim kibrisi son donemlerinde cok seyler soyledi prens charlesin musluman oldugu adinin ömer charles oldugu falan gibi,kibrisi dergahlarinda gitar ve ud ile zikir yapiliyor,artik inanmak konusu da karari sen ver
|
Sami abi Def olarak gördüm ney olarak gördüm fakat Gitar ve ud ile zikir yapıldığını yeni duydum.. He benim şahsi düşüncem zikir def ile olur sessiz de olur sesli de olur yeter o aşkı zikir aşkını Allah kalbine yerleştirsin. Bazen ney açıp zikir çekerim hıçkırıklara boğulurum bazen çalgılı ilahide bile ağlayıp salya sümük olduğum dahi oldu. Geylani tarkatında da çok videosu da var oynayarak raks ederek zikir edenleri gördüm. Rabbim onların içine belki öyle bir aşk vermiş. Bunlar ya sapıtmış ya da ehli zikir kişilerdir. Sapıtanlara bakıpta Geylani Hz. Yalanlayamayız öyle değil mi? Siirt Tillo da şeyh Molla Mücahit Hz vardır Allah ondan ve hepsinden razı olsun. Öyle bir şeymiş ki kerametleri çoktur. Ve zikir cezbe haline girdiğinde enel hak ben Allahım diye gezermiş. Ve yıllarca sürmüş. Demem o ki birileri sapıtıyor diye Asıl kişiyi kötüleyemeyiz. Menzil Şeyhine bağlıyım ben kötüyüm die şeyhim kötü olamaz değil mi?