Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
katleden tehlikede demektir,kabile yok etmek cok zor işlem,cok ilimli havas hocasi halleder bu isi,sende infaz ediyorsan hem kendine hem ailene günluk koruma yap,1 ayeyel kursi,1 zilzal,1 hizbul ekber mükemmel koruma yapar,etrafinda seni koruyan varlik yoksa acik birakmamak gerekir,gerci koruma yapan koruyan varliklari olan kışiler bile bazen saldiri yer,bu ilmin cilveside bu,disardan cok kolay sanilirda isin icine girince sıkintisinin zorlugunun ne kadar buyuk oldugu görülür,en azindan herkes fosur fosur uyurken bu ilimde olan gecenin 2 sinden sabah namazina kadar zikir ceker dua eder bir ömür boyu bu böyle..
|
valla abi isini yapan hocalara hacilara yedikleri para helal tehlikenin farkindayim.zannedersem baya bi varlik oldu
abi neler okuyorum bi bilsen cüş dersin baya bi kabileyle aram bozuk yakazada gordum su kadar sunu yaparsan dediler kabile yok olur dedijleri seyi yapmakda imkansiza yakin beni koruyan varliklar yani hadimlerim yardimci cinlerim yok musallat var 4.5 tane bende cogunu yaktim tam gidicekler bedenden diger kabileden varliklar gelior onlari iyilestirio hislerim acik ama goruntum biraz acik hersey karman corman oldu kasem gorevlileri musallatlari yakior bunu goren kabile gorevlileri bana saldirmaya calisirken ayet esma gorevlileriyle carpisio isiklar gelip gidio resmen ali cengiz oyunu gibi oldu boyle olucani hic tahmin etmezdim