Alıntı:
Ersan Nickli Üyeden Alıntı
bi vefk yapalım dedim ağzımıza gözümüze buladık
bu kadar ustad bu vefklere zihin harcamış ilimlerin özü hz Ali ra ve sonrası boşunamı uğraşmışlar
çizmişim bi vefk
duası
tevkili
aAmeti
doğru değilse doğrusu budur diyen yok
ozaman kimse vefk yapmasın madem işe yaramıyor yazalım akıl alalım
|
şimdi mesele şu: vefk agır is zor is,cok emek gerektirir ugraş gerektirir,günü var saati var zamani var yazmanin sonra tevkili var azimeti var,uzun bir okuma ile enerji yuklemesi var en son gorevlendirmesi var en son sorumlulugu var,herkesin kendine gore dertleri var uğraslari var problemleri var,en onemlisi geçim derdi var ortalik ateş cemberi hayat cok zorlasti cok pahalandi,en kisa ornek gecen ay 20 tl ye aldigim tahin bu gun baktim 56 tl olmuş bu bu durum cok seylere gebe Allah CC sonumuzu hayr eylesin gididat iyi degil,şimdi düşün bu kadar insanlar dert tasa icindeyken senin vefkinle uğrasacak kimsede ne zevk var nede zaman bilmem anlatabildim mi? yani senin sitemin suna benziyor kasap et derdinde koyun can derdinde...
İmamı Şafi ra.
|