Alıntı:
Pen2x Nickli Üyeden Alıntı
Sorunu yaşayan kendin olduğun için bence çözümü de kendin bulabilirsin. Musallatsa okuyabileceğin cin mektubu gibi kubbetli dualar var.
Eğer büyü ise iptali sihir eden bolca dualar ve ayetler mevcut. Hoca hoca arayıp para harcamaktansa bence önce hangisi olduğu anla, sonra çözümü kendin ara.
Allah bir noktada sana yardımcı gönderir. Birilerine gidip para ile şifa arama bence tabi seçim sana kalmış.
Üstümde büyü mü var diye şüpheleniyorsan
Bir suya
101 La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez-zalimin
1 ayetel kursi
1 fatiha
oku, ayetel kursi ve fatiha adedini artırabilirsin ama minimumu budur. İçtikten sonra içinde bir yanma varsa büyüdendir.
Eğer musallattan şüpheleniyorsan
Yasin suresini okurken 58. ayet "Selamün kavlen min rabbin rahim" ayetini 100 kere tekrarla. İçinden bir his veya birşey sana o ayeti geçmeye zorluyorsa bilki musalat vardır.
Bu uygulamanın sonucuna göre kurtulmak için ayrıca dualar ve ayetler forumda mevcut ama tekrar sorabilirsin.
Yani forumda bakım yapan hocalar vardı ama son bir aydır bir kaçının daha sesi kesildi, bilmiyorum durumlarını.
|
bakim yapiyorduk ama bıktık usandık insanlarin dir dirindan nazindan siteminden,bakim yapiyoruz 5 dakika sonra mesaj yazmaya basliyorlar soruyorda soruyor,dısarda bir hocaya bakim yaptirmis sorulari bize soruyor yahu bakim yapan hocaya sor ben ne yaptigini nasil yaptigini bilmem nasil cevap vereyim sana diyorki ben o hocaya soru soramam utanirim yada soru sorunca hoca kiziyor,bakim yapiyoruz sonra sorulan sorular şu şekilde,bu gun merdivende ayagim takildi musallattan mi?...hic olmazdi sabah 2 kere hapsirdim musallattan mi?...bu gun hanim biraz ters bakti musallattan mi,biraz daldim yemegi yaktim musallattan mi? vs. vs. vs. boyle sacma sapan sorular,bakim yapiyoruz ayni gün ozelden 74 tane mesaj atiyor cevap veremez hale geldik,mesaji atiyor ertesi gun cevap verince trip yapiyor gec cevap yazdin diye, diyoruz ki yahu bizimde evimiz ailemiz cocuklarimiz ekmek derdimiz var seninkinden cok cok büyük dertlerimiz var sende biraz beni anla, ama yok anlayiş yok,ben 24 saat burada mesaja cevap yazamamki...bu yuzden bakim işini bitirdik,