Alıntı:
DeliDumrul06 Nickli Üyeden Alıntı
Saygı değer hocam yaptığınız iyilikleri sorgulamak haddime değil fakat benim çok sıkıntılı problemim var saymakla bitmez kaç tane hocaya gittim bir sonuç alamadım babam sırf bu durumdan dolayı emekli oldu üstüne bir ev parası tazminat aldı sağlık sorunlarıma, hocalara gitti bütün para bana büyüyü yapan kişiyide biliyorum ailemin içinden biri ona rağmen ona karşı ne kızdım nede zarar verdim onu Allaha havale ettim fakat bu durumda olamam rağmen durmadan yapıyor bana. Nefsi pis ne görürse benimde olsun diyen biri fakat bu durumdan benim ne sabrım kaldı nede gücüm maddi manevi herşeyden soğdum babamın gözüne bakınca zoruma gidiyor üstüne babamla aramdaki baba oğul ilişkisini kıskanacak kadar gözü dönmüş biri 8 sene sabrettim sabrım kalmadı
|
Sorunu yaşayan kendin olduğun için bence çözümü de kendin bulabilirsin. Musallatsa okuyabileceğin cin mektubu gibi kubbetli dualar var.
Eğer büyü ise iptali sihir eden bolca dualar ve ayetler mevcut. Hoca hoca arayıp para harcamaktansa bence önce hangisi olduğu anla, sonra çözümü kendin ara.
Allah bir noktada sana yardımcı gönderir. Birilerine gidip para ile şifa arama bence tabi seçim sana kalmış.
Üstümde büyü mü var diye şüpheleniyorsan
Bir suya
101 La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez-zalimin
1 ayetel kursi
1 fatiha
oku, ayetel kursi ve fatiha adedini artırabilirsin ama minimumu budur. İçtikten sonra içinde bir yanma varsa büyüdendir.
Eğer musallattan şüpheleniyorsan
Yasin suresini okurken 58. ayet "Selamün kavlen min rabbin rahim" ayetini 100 kere tekrarla. İçinden bir his veya birşey sana o ayeti geçmeye zorluyorsa bilki musalat vardır.
Bu uygulamanın sonucuna göre kurtulmak için ayrıca dualar ve ayetler forumda mevcut ama tekrar sorabilirsin.
Yani forumda bakım yapan hocalar vardı ama son bir aydır bir kaçının daha sesi kesildi, bilmiyorum durumlarını.