Alıntı:
DeliDumrul06 Nickli Üyeden Alıntı
Güzel insan ben 21 yaşındayım 8 senedir büyü var üzerimde elimden gelen herşeyi yaptım kurtulamadım üniversite okumak istiyorum ama bu haldeyken yapamıyorum herşeyime engel koyuyor bendeki durum hiç normal değil üstüne uykusuzluk var arkadaş çevremi herşeyimi kaybettim kıstmetimi kapattılar herşey yaptım olmadı hocaya gittim sürekli seninle uğraşan biru var dedi
|
Kardeşim çok üzüldüm Allah yardımcın olsun bir düşünelim bir çıkış yolu vardır elbet senin yaşadığın olaylara benzer şeyler yaşadım ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum
Ben bir hoca bulup danışmıştım ben de de annemde de büyü olduğunu söylemişti yanına gelmemizi istedi sonra bozdu bir şeyler yaptı 21 gün tedavi verdi uyguladım iyi de geldi bu arada gerçekten çok araştırmıştım ehil sünnet biridir fakat sonra saldırıya uğradı kardeşini şehit ettiler hoca bıraktı bu işleri başka birine icazet vermiş o devam ediyormuş ben öyle duydum sonra benim sıkıntılar ara ara devam etti farklı şeyler çıktı derken artık ben de yaşadıklarımın hızına yetişemedim
Sonra sevdiğim insandan oldum işlerim karıştı çıkmaza girdim rahatsız edilmeye başlandım sevdiğim insanı kaybetmeden önce rahatsız edilmeye başladım sonra sevdiğim insanı kaybettim yine rahatsız edildim şuan da sürekli dualar araştırıp Allah’a sığınıyorum dualar ediyorum
Bu site büyük nimet her konuyu muhakkak oku Sana gönülden dua ediyorum Allah sana şifa versin ne derdin varsa yardımcın olsun birbirimizi tanımıyoruz ama sana ağır gelen yükün bir değişi de ben de var