Alıntı:
mercury Nickli Üyeden Alıntı
Selamın Aleyküm,
Bu forumdaki ilk yazım. Aslında yazmak konusunda tereddütlüydüm. Sanırım biraz içimi döküp anlatacağım. Şimdiden geri dönüşü olmayan hazinelerinizden birini, zamanınızı harcadığınız için teşekkür ederim. Kötü düşüncelerime rağmen temiz bir kalbimin olduğunu düşünüyorum. Kalbim bana çoğu zaman ne yapmam gerektiğini gösterdi veya kalbimden geçen neyse çoğu kez gerçekleşti şükürler olsun. Genelde pozitif bir insanımdır ve hayatım mutlu gider ama bir konu beni içsel sıkıntılara sokuyor ara sıra. Rabbimi çok seviyorum ve ona hep dualar ediyorum. Aslında din hakkında pek bilgiye sahip değilim. Dualarımı kendi gönlümden geçen cümlelerle yapıyorum. Rabbimin bazen bu kötü düşüncelerim ve davranışlarım yüzünden benden nefret ettiğini düşünüp ağlıyorum. Yine de hiç ummadığım anda bazı dualarım gerçekleşiyor ve yanımda olduğunu hissediyorum, bu duygu beni çok mutlu ediyor. Gerçekleşse de gerçekleşmese de sürekli şükrediyorum.
En son içimde olan eşcinsellik hissinin çözümünü bulmam için çokça dua etmiştim. Belki bir şekilde Rabbim bana yol gösterir diye. Bugün kalbimde havas okuluna hayatımda sadece bir kez bakmış olmama rağmen oraya gir ve yazmamı söyleyen bir his vardı. Düşüncelerim buna karşı koysa da yazmayı tercih ettim. Bana içten içe kızabileceğinizin farkındayım, şimdiden çok özür dilerim. Sadece çözüm arıyorum. Görünüş anlamında hiçbir sıkıntım yok tam bir erkeğim hatta aşırı eril bir görüntüm var öyle derler. Çok fazla duygusalım, hassasım ve kırılganım. Kız arkadaşlarımın sayısı erkek arkadaşlarıma göre fazla ve onlarla daha yakınım. Ayrıca kadınlara karşı nefsi anlamda hiçbir şey hissedemiyorum. Bu da içinde bulunduğum durumda beni doğal olarak erkeklerle arkadaş olmaktan bile uzak tutuyor. Şu an böyle olması benim açımdan daha sağlıklı sanırım.
20 yaşındayım ve henüz üniversiteye yeni geçmiş bir gencim. Kendimle ilgili kişilik sorunları tam oturmadığı için hala kaos içindeyim. Bu benim sınavımsa bile eğer, ruhumu nasıl rahatlatabilirim? Lütfen bana yardımcı olun. Hepsini veya bir kısmını okuduğunuz için teşekkür ederim.
Hayırlı günler.
|
Kardeşim, öncelikle kendine sormanı istiyorum. Allah'ın sana takdir ettiği cinsiyetten razı mısın? Razı olduğunu içinden ve dışından dua ederken tekrar et.
Eşcinselliğin Allah'ın razı olmadığı ve normal olmayan bir şey olduğunu bilmen bile o kadar büyük bir şey ki.. Bunun hürmetine Rabbim seni tez zamanda kurtarsın.
Annen sana hamileyken kız beklenmiş olabilir misin? Bu da seni içinde bulunduğun duruma iter.
Canın sık sık tavuk eti çeker mi, köpeklerle yakın mısın? Sana tavuk etinden ve köpeklerle iletişimden şiddetle uzak durmanı tavsiye ediyorum. Bunlar tetikleyen unsurlardan en önemlileri.
Diğer tetikleyen unsurlar ise; katkı maddeleridir. Bilhassa her yerde kullanılan beyaz un ve şeker. Osmanlı'nın son zamanlarında bir Yahudi fırıncının birine gelmiş, 'Al bu maddeyi ekmeğine kat, daha güzel ve kabarık pişerler' demiş, böylece müslüman fırıncı bir güzel kandırılmış. Niye bunu yazdığımı sorarsan, Yahudi'nin fikri olan günümüzdeki ekmekler ve beyaz unla yapılan herşey aşırı derecede şüphelidir. Şeker ise şehveti anormal düzeyde arttırıyor. Bunları bıraktığında inşallah rahatlayıp huzur bulacaksın.
Ne demişler hem, 'Kul şüpheli şeylerden, hatta şüpheli olmayanlardan bile yeri geldikçe vazgeçmedikçe gerçek mütteki olamaz.' Mütteki Allah'tan korkan demek, korkuyorsan ve Rabbini seviyorsan yediklerine de dikkat et.
Günümüzde suyumuza bile şeytan karışmıştır... Neden bütün şişelerin kapakları mavi ya da kırmızı? Çünkü mavi plastikteki maddeler östrojene benziyor. Ya damacanalara ne demeli? Evet bunu uygulamak çok zor ama yine de yazmak istedim.
Lut (Aleyhisselam)'ın sapkın kavminin yaptığı amelleri de araştırmalısın. Mesela kurşun taslardan su içmek, kurşun maddeyle muhatap olmak, güvercin kovalamak, bağrı açık gezmek vb. Gerçi bunların sende olduğunu sanmıyorum ama neyse.
Değişik zikirler, esmalar vb sakın okuma. Mürşidsiz, rehbersiz olmaz o işler. Başına bela alırsın. Ama salavat istediğin kadar okuyabilirsin. Salavatı Fatihi tavsiye ederim. Salavatı asla elden bırakma.
Son ve en mühim olarak;
''Kitaptan sana vahyolunanı oku, namazı da dosdoğru kıl. Çünkü namaz, insanı hayasızlıktan ve kötülükten alıkoyar. Allah'ı anmak (olan namaz) elbette en büyük ibadettir. Allah, yaptıklarınızı biliyor.'' (Ankebut-45)
Allah'ı teala buyuruyor ki kötülükten emin olmak ve kurtulmak istiyorsan namaz kılmalısın. Kuran da okumalısın. Zor değil gerçekten. Bir süre sonra hayatın vazgeçilmezi oluyor. 'Namazımı vereceğime canımı veririm' demeye başlıyorsun.
Bunlar tabii ki Allah'ı sevmekten ve onu gücendirmekten korkmaktan oluyor.
Rabbin seni sevsin istiyorsan Ondan kork, Rasulune (Sallallahu aleyhi ve sellem)in sünnetine uy.
Allaha emanet ol.