Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bebegin cennetlik bu Allah CC nun vaadi,sanada cennet kokusu gelmis,öldü diye cok üzülme ( mecazi anlamda üzülme diyorum yoksa üzülmemek elde degil,senin yasadiklarini ben 1999 da yasadim) emaneti veren sahibi geri aldi diye düşün,şunu yapmadim bunu yapmadim diye olan pişmanliklari unut bunu sana nefsin soyletiyor sana aci cektirmek için,yarin hesap günü Allah CC subyanlara hadi cennete girin diyecek,senin sübyan ben girmiyorum diyecek,niye diye sorulunca dünyada doyamadigim anami babami almadan girmem diyince yüce Yaradan tamam anani babani al öyle git cennete diyecek,bu anlattigim hikaye degil gercek,bu gercek sana dünya tesellisi olsun...
|
Sayın "İmas" sizin de başınız sağ olsun...
Bir de bir soru sormak isterim ( eğer bilginiz var ise yanıtlarsanız sevinirim)..yukarıda yazdıklarınız ahiret de gerçekleşecek olay dünya ya gelip vefat etmiş bebekler,çocuklar için mi geçerlidir..yoksa anne karnında istenmeyen nedenlerle kaybedilmiş bebekler içinde geçerli midir ..çünkü onlarda anne karnında canlı kalbi atıyor ya ondan sordum...aklıma takıldı işte...
Teşekkürler