Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar herkes bir sakin olsun.
Burası bir havas sitesi ve herkes kendi derdi için manevi careler arıyor arayacak ta..
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam şimdi raconluk bir durum yok burada eğer evli barklı bir kadına böyle birşey yapılsa evet racon kesilir elbet.. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeş biraz haklı bu sorun aynı benim yaşadığım zaten
Bakin bunu sordum bende herşey iyiydi fakat çok özele inmeden işyerine baslayınca değişmeye başladı gozümün önünde ve bu isleri hiç bilmezdim az çok aşık cin falan diye geldi ama bakımlarda hep şunu dediler bu kız çok iyi bir kız bağlamışlar senden soğuma sebebi bu şimdi zaten bagladılar ya deyip kendi haline birakmak ne kadar doğru?
imas hocam karı koca arasına yapılıyor ki youtube da var örnekler ya eşi ya aileden farkedildi biri hocaga götürdu diyelim zaten karım bağlandı kavgaliyız vs vs deyip boşayıp gitsin mi bu işin nornali yada Rabbim diyorki ben sizin kaderinizi gayretinize bıraktım büyü yapılmayan kız gelsin sıradaki Rabbim nasip etmezse zaten iş bozulur benim aklımada havasi işleri düşürmezdi vardır bir hikmet bilemeyiz 4 hoca aynı noktada birleşti bağlama büyüsü var ve tuhaf hallerini bizzat gordüm biri şunu dedi bu kızı kurtarmam lazım çok iyi biri ama bi türlü bozamadı malesef
|
Kardeş sana bakım yapan hocaları bana söyleyebilir misin? Allah rızası için