[QUOTE=Pen2x;455797]Tutturmuşnuz bi musallat da musallat, bu forumunda bu yanı kötü hep bir korkutma.
Ben 40 tane okudum günde, haber almam gerekiyordu 7 tane okumaya niyetlendim 2. nin başındayken aylardır haber alamadığım adam aradı.
Yapmayın kardeşim böyle şeyler, sen temiz halis bir insansan, Allahın sevdiği kuluysan sana musallat falan bulaşamaz, evine bile giremezler. Zaten korkana gelirler, korkucak ne var bu kadar
7 tane fatihatul fukara oku, etkili bir duadır. Sonra konuyu Allaha havale et. Sonra otur haber bekle. Olucaksa 1 sene bile sonra arar bulur seni anlatır derdi neymiş, ha sen o zaman istermisin bilmiyorum.[/QUOTE sen yapma kardes bilmiosan yazdiklarimi okuda lutfen anlane biliosun evine varlik giremiceni 7 buyuk melek ve onlara bagli olan cin krallarini cagiriosun 7 buyuk melek sana ve 7 buyuk ruhani sana ugramaz ugramasi icin ya buyuk bi magribi olucan yafa kuvvetli bi iman kuvvetli imani olan allahbdostuda dunya islerine meyil edip boyle seyler okumaz sana sadece sana meleklerin ve krallarin avaneleri ve feristahlari gelir gelmeleri icin de kapi acilmasi lazim kapi aciksa mutlaka iyide gelir kotude okuma dunya isleri icinse hacwt dilek icin ne kadar cok ve yogunsa enerji artar enerji artarsa ilk gelen kisinin maneviyat yapisana gore sulfilerdir
Bunu havasla ugrsana bi cok hoca alim bilir umarim dedimi anladin ben insanlari bilgilendiriorum istedin kadar oku beni baglamaz yada tabiri caizse ne halin varsa gor beni baglamaz
|