Alıntı:
Pen2x Nickli Üyeden Alıntı
Erkekler olarak malesef bir sevdik mi tam seviyoruz, ama kadınlarda bir sildi mi tam siliyor. Döneceği umudunu bence unut. Büyü gerçekten varsa da bozulsa da bidaha sana dönme ihtimali düşük. Kadınlar silince tam siliyor hemde sebepde olmayabiliyor, sıkılıp ilgisizleşmeye başladılar mı gidiş ordan kopup gidiyor zaten sonra 2 aya bıçak gibi kesiliyor. İstersen en kuvvetli kasemleri oku, kız geri dönmüyor sadece sen oturup ağlıyorsun. Çokça tecrübe ettim Yaşını bilmiyorum ama, inan değmez bir kız için. Kendime de anlatamıyorum, anlıyorum seven kalbi
O yüzden sadece sana da dediğim gibi, üzerindeki büyü kalksın diye dua edeceksen et, içine hacet karıştırma. Kızın adını başka bir sebep içinde azına alma.
Yada Fatihatul Fukara denen bir dua var. 101 istiğfar 101 Besmele 101 salavat sonrası 7 kere oku ve konuyu Allaha tevekkül et, nasuh tövbesi gibide kız seni net bir şekilde aramadıkça onun adını dualarında azına alma, aklından da geçirme, Allahın Vekil sıfatına bırak konuyu, Ya vekil sana havale ettim de. Eğer nasib'inde varsa döner. Nasibinde yoksada 1 aya unutursun.
|
Kardeşim ben bir şeylerden eminim ki üstüne gidiyorum bizimkisi farklıydı halen daha beni bir yerlerden takip ediyor bak sosyal medyayı kastedmiyorum hatta farklı numaralardan arayıp numaramı ben kullanıyor muyum diye test ediyor (ve bu arada numaramı sadece o bilir) fakat sanki bağlı gibi bir türlü gelemiyor bana
ne olduysa şu faldan sonra oldu fal baktırdı artık ne oldu musallat mı kaptı büyümü yaptılar sanki bir uyku halinde ve kendine gelemiyor ve bende çözemiyorum çünkü ilme sahip değilim
Ben pes etmek için sevmedim eğer sende sevdiysen ve yinede gelmediyse bilmiyorum kaç ay oldu kaç sene oldu siz görüşmeyeli fakat Kader çabaya bağlıdır ben Racon macon anlamam bilmem duamı ederim sadakamı veririm Allahtan isterim niye istemiyim niye unutuyim
Ben zaten ilk başlarda bu dediklerinizi yaptım nasiptir kısmettir dedim kaderdir buraya kadar herkes kendi yoluna baksın dedim fakat sonra bir şeyler olduki ben de bir şeylerin bitmediğine kanaat getirdim şuan da bir başkasıyla olduğu için benim ona olan hislerimin yanlış olduğunu günah olduğunu düşünüyorsunuz bakın haklısınız
Fakat ya bu insan zor durumdaysa ya bir şeylerin etkisindeyse ya bu yapılan işlemin etkisi geçtikten sonra hayatı mahvolacaksa bir de bunları düşünün ya yardıma muhtaçsa ve ben ona kıymet veren biri olarak ondan vazgeçersem o zaman gerçekten sevmiş olur muyum ?
Bana ister gelsin ister gelmesin bir şeylerin etkisindeyse sadece bundan kurtulsun benim gayem bu