Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Üşenmemiş yazmışsın Allah razı olsun sağol var ol
Kızla aram yok görüşmüyoruz farklı şehirlerdeyiz zaten
Aylardır dua ediyorum ben de kimselere güvenemedim kendi işimi kendim hallediyim dedim hep Allahtan istedim dua ettim ama çok uzun zaman oldu sabrediyorum ama içim çok dolu ehil birinden yardım almak lazım diye düşündüm bulamıyorum
Ve beni sevdiğine de inanıyorum yani var bir şeyler açıklayamıyorum şuan burdan ama kalplerimiz bir gibi hissediyorum
Aylardır da dualar ediyorum şöyle düşünüyorum Eğer ALLAH istemeseydi ben onu sevemezdim bu kadar çaba gösteremezdim içime bu dua etme aşkını da o koydu ALLAH istemeseydi ben isteyemezdim bu yüzden dua etmekten hiç sıkılmadım kardeşim
Sizde dua edin bize, kızın hayatını mahvedecekler kendine geldiği zaman her şey çok geç olacak onun adına korkuyorum çok endişeleniyorum sabrediyorum ve ALLAHA sığınıyorum başka bir şey gelmiyor elimden
|
Erkekler olarak malesef bir sevdik mi tam seviyoruz, ama kadınlarda bir sildi mi tam siliyor. Döneceği umudunu bence unut. Büyü gerçekten varsa da bozulsa da bidaha sana dönme ihtimali düşük. Kadınlar silince tam siliyor hemde sebepde olmayabiliyor, sıkılıp ilgisizleşmeye başladılar mı gidiş ordan kopup gidiyor zaten sonra 2 aya bıçak gibi kesiliyor. İstersen en kuvvetli kasemleri oku, kız geri dönmüyor sadece sen oturup ağlıyorsun. Çokça tecrübe ettim
Yaşını bilmiyorum ama, inan değmez bir kız için. Kendime de anlatamıyorum, anlıyorum seven kalbi
O yüzden sadece sana da dediğim gibi, üzerindeki büyü kalksın diye dua edeceksen et, içine hacet karıştırma. Kızın adını başka bir sebep içinde azına alma.
Yada Fatihatul Fukara denen bir dua var. 101 istiğfar 101 Besmele 101 salavat sonrası 7 kere oku ve konuyu Allaha tevekkül et, nasuh tövbesi gibide kız seni net bir şekilde aramadıkça onun adını dualarında azına alma, aklından da geçirme, Allahın Vekil sıfatına bırak konuyu, Ya vekil sana havale ettim de. Eğer nasib'inde varsa döner. Nasibinde yoksada 1 aya unutursun.