Alıntı:
Pen2x Nickli Üyeden Alıntı
Tanıdık aramak yerine sen bir ucundan başla bence. "Falanca kızı falancanın üzerinde büyü ve sihirin iptaline sebep olması niyetiyle Allah rızası için" diye niyet eder başlarsın okumaya.
Bakara 102. ayet 21 kez her gün okuyabilirsin
Cevşeni kebirde havaslarında 11. dua ibtal-i sihir okuyabilirsin
Ayetel kursi, Nas, Felak okuyabilirsin
Yasin okuyabilirsin
Evet kızın üzerine ukuyup üflesen veya kız okusa çok daha etkili olur, ama hoca arayıp bozmayı beklemektense zaten şimdiye başlasan büyü bozulurdu.
Hocayı bulacan, sahih mi değil mi belli değil, yaptığı uygulamadan ters de tepebilir işler. Ben olsam oturur Allaha dua edr, kendi derdimin dermanını kendim arardım.
Sen halis bir kalple önce otur, 2 rekat tevbe namazı kıl 99 Esma ile tevbe var forumda onu oku. Kendin bir arın
Sonra 2 rekat da hacet namazı kıl
Ayetel kursi, nas ve felak oku sayısını sen belirleyebilirsin.
21 veya 41 iyidir
Sonra başla bakara 102. ayetden okumaya. 21 oku günlük
Bu uygulamayı her gün yap, baktın sana kolay geliyor ya sayıları arttır, yada benzer ayetlerle ekle.
Burada ki bazıları derki yok şöyle böyle, korkuturlar seni, kardeşim dinleme kimseyi. Kendi işini kendin gör.
Yaz olsaydı kızı ikna et, denize gitsin derdim, çok faida görürdü ama, kışın ortasında oda zor. Kıza da sende büyü var sirkeyle yıkan desen, olay dahada karışır. En yapabiliyorsan sen bunları bir suya oku sonra kıza içir daha çabuk etki görür ama, ne kadar aranız var bilmiyorum
Sen en iyisi otur dua et, niyetini yukarda ki örnekteki gibi kısa ve sahih tut. Kızdan haber gelene kadar her gün devam et. Baktın olmuyor bize de mesaj yazar kızın adını söylersin bizde dua ederiz.
|
Üşenmemiş yazmışsın Allah razı olsun sağol var ol
Kızla aram yok görüşmüyoruz farklı şehirlerdeyiz zaten
Aylardır dua ediyorum ben de kimselere güvenemedim kendi işimi kendim hallediyim dedim hep Allahtan istedim dua ettim ama çok uzun zaman oldu sabrediyorum ama içim çok dolu ehil birinden yardım almak lazım diye düşündüm bulamıyorum
Ve beni sevdiğine de inanıyorum yani var bir şeyler açıklayamıyorum şuan burdan ama kalplerimiz bir gibi hissediyorum
Aylardır da dualar ediyorum şöyle düşünüyorum Eğer ALLAH istemeseydi ben onu sevemezdim bu kadar çaba gösteremezdim içime bu dua etme aşkını da o koydu ALLAH istemeseydi ben isteyemezdim bu yüzden dua etmekten hiç sıkılmadım kardeşim
Sizde dua edin bize, kızın hayatını mahvedecekler kendine geldiği zaman her şey çok geç olacak onun adına korkuyorum çok endişeleniyorum sabrediyorum ve ALLAHA sığınıyorum başka bir şey gelmiyor elimden