Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Sorun devam ediyorsa özel mesajdan yazın
|
Özel mesajtan yzamadım.50 mesajım olması gerekiyormuş.sorun hala devam ediyor uzun zamandır siteye giremedim yaklaşık 2 aydır bu şekilde ya kahhar esmasını okuduktan sonra korkutmaya başladılar. Sorun şu ben artık ya kahhar esmasını okumuyorum ancak mesela birisine beddua ediyorum haklı oldugum bir konuda sadece beddua. Geçen mesela beddua ettikten sonra mutfakta şişe vardı sallanmaya başladı. Ben birisi yapıyor sandım gittim hiçkimse yoktu mutfakta. Beddua ettigim günün akşamına gece rüyama giriyorlar benimle anlaşma yapmak istiyorlar yani ettigim bedduaya karşılık sanırım. Ettigin bedduaya karşılık bizim dediklerimiz felan diyorlar tam anlayamıyorum rüya orda sonlanıyor. Kabul ettim rüyamda anlaşmayı . Daha sonra beddua ettigim kişi 2 3 gün icinde kaza geçirdi arabası mahvolmuş kendisinde fazla bi zarar yokmuş. Ben bu ya kahhar esmasını okuduktan sonra ettigim bütün beddualar kabul olmaya başladı yalnız anlaşma felan demeye başladılar sürekli. Birine daha beddua ettim babası kaza geçirip öldü.Hocaya gitmek istiyorum ama hiç böyle şeylerle uğraşan birisi etrafımda yok napıcam bilemedim. Daha önce yani bu esmayı okumadan önce hiç böyle şeyler görmezdim. Siz benim bunlardan nasıl kurtulabileceğimi biliyormusunuz yardım edebilirmisiniz bana