Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam işin ehli bir hoca bulmak istiyorum bakım yaptırmak istiyorum kendi ilişkim için biriyle konuştum benden resim istedi bana güvenilir gelmedi bakım da niye resim isteniyor güvenli mi sizce
|
Hocayı tanımıyorum o yüzden onun için değil bu yorumum.
Fakat bakım yapan hocalar ehli ise resme bakınca, büyü/musallat vb. birşey olup olmadığını görebiliyorlar, eğer kolay bir şeyse hemen bozabiliyorlar. Ehli olanlar büyü saklanmışsa yerini söyleyip, getirip bozabiliyor. Yada tersini yapıp kaldırabiliyor, bazıları görüntülü konuşmak isteyebiliyorlar, bazıları vekf veriyor, tertip hazırlıyor vs. Kişin hangi şekilde bakım yaptığına ve ne konuda, ne kadar ehli olduğu ile ilgili.
Keşf yolu açık olanlar sen gidip derdini anlatmadan, çözümünü de söyleyebiliyor. Ama bildiğim bir kaç kişi kaldı şuanda onlarla da görüşme ihtimalin zor.
Resim istemesi baya sahih göründü, ad ve annesinin adını isteyenler yıldızname veya cinlerle bakım yapıyor olabilir. Esas onlarda biraz daha mesafeli olabilirsin.
imas hoca, buralarda o daha iyi yön gösterebilir, Celcelutiye hoca 2-3 haftadır yok nerededir bilemiyorum