Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
benim açtığım konunun altına hiç olmayacak saçma sapan bir ton şey yazmışsın kendin kendin fikirlerini ifade etmek istiyorsan ayrı bir konu açarak yapabilirdin bunu derdin ne senin ?
Ben burda insanlardan benim yaşadığım sıkıntıya yönelik yorum bekliyorum senin inandığın şeylerin ki saçma bir düşüncen var bütün müslüman alemi yıllardır senin düşünemediğini düşünememiş donanımsız olanların da inançlarını zedeliyorsun kalkıp hala bir ton şey yazıyosun senin düşünce biçimi sevmedim bana uygun değil yazdığın hiçbir şeyi de okumadım kendimi günaha sokamam
benim açtığım konunun altına senin saçma fikir yorum ve şu kanıtlama çabanı istemiyorum faris!
Git kendin kendine ait başka bir konu aç ! Daha ayrı bir konu açılınca linç yiyeceksin o yüzden buraya dadandın sen günlerdir susuyorum ama yeter !
|
Yardimi allahtan iste kuldan değil yolu ondan öğren bizden değil çok iyi yöntem veriyimmi sana teheccüd namazina kalkıp dua et allahtan af ve sığınma iste nas ve felak oku evini okunmuş spreyle temizle rukye ayetleri okunmuş suyla sabah vakitlerinde wc ve banyo hariç tövbe et işlediğin günahlardan şirklerden rahman ve rahim olan allahtır ben görevimi yerine getirdim burda cevap vermesem onlar okumadiği bilmediği söylentilere inanicaklar kalp katılığı yani kalp mühürlenmesinin içinde bulunanlar söylediklerimi delil olarak kabul edemezler zaten onlara allah arştadır dersin falanca kişi heryerdedir dedi der
O, size dinden Nuh'a tavsiye ettiğini, sana vahyettiğimizi; İbrahim'e, Musa'ya ve İsa'ya, tavsiye buyurduğumuzu yasa yaptı. "Dini ayakta tutun ve onda ayrılığa düşmeyin." Senin kendilerini davet ettiğin şey, müşriklere ağır geldi. Allah, dilediğini kendisine seçer ve kendisine yönelen kimseye doğru yolu gösterir. Şura 13.
Ve hifzan min kulli şeytanin marid sayisizca zikret . Saafat 7.
Allaha emanet.