Alıntı:
Pen2x Nickli Üyeden Alıntı
Kuran ayetleri, cevşen, celcelutiye bir çok durum için dinleyebilirsiniz. Duruma göre seçmeniz daha yararlı oluyor. Yani sende bir hastalık varsa şifa ayetleri veya cevşen; sende musallat/büyü varsa koruma ayetleri, celcelutiye, cevşen dinleyebilirsin. Örnekler çoğaltılabilir.
Ama dinlemek 1 ise okumak 1000 dir, okusanız daha iyi olur mübarek. Ama 1 genede 0 dan iyidir, eğer hiç okuyamamakla dinlemek arasındaysan dinlemelisin. Ama günde 1 kez okur sonra gün boyunca dinlersen, çok farklı faydalarda görebilirsin.
|
Celcelutiyenin kaynaği imam gazali doyorsunuz imam gazali peygamberimizin zamanindan değildi ondan baska hiçbir eski kaynak göremiyorum kaynak verin kaynak peygamber efendimize vahiy olarak gelmiş diyorsunuz en dip kaynak imam gazalinin hangi eserinde ben göremiyotum gümüşhanevinin mecmuatul ahzab kitabinda varmiş 1200 lü yillar bu iş değil ha böyle bir duayi ümmetinden saklamış diyorsunuz resmen saklamiş hz aliye vermiş oda cocuklarina onlarda halka çok saçma değilmi dua diyorsunuz sonuçta herşey allahin izniyle değilmi peygamber efendimiz tehlike gördü diye vermedi diye birşey yok allah dilediği duayi kabul eder dilediğini etmez 600 lü yillarda yaşiyan peygamber efendimize vahiy iniyor 1000 li yillarda celcelutiye vahiy olarak geişte habetimiz yok ozaman öğreniuoruz iş drğil akıl mantık işi değil allah ve resulundrn sahabelerden değil tqsavvuf erbablari bize bunu söyliyecek bizde bunu kabul edicez ? Süryabice manasi bilinmeyen cözülemeyen birşey okumak ki tağtamayail olmali ismi bi yerde bunun hüddam olduğunu soylüyorsunuz bir yerde bunun allahin ismi zaten içlerinden bazi isimleri kasemlerinizde zikrediyorsunuz vallahi şeytan sizin küçümsediğiniz kadar değil meleklere ders veten bu zât size öyle şeyler nakşediyorki büyük bir bina hazırlıuor size ilim veriyormuş gibi yapip kendi hizmetçileriyle dans ettiriyor en büyük yıkım en büyük binada olur sizler gayet büyül binalar olarak inşa edilmişsiniz
---------- Post added 25.11.21 at 11:36 ----------
Alıntı:
gecesahini22 Nickli Üyeden Alıntı
Çok dinlesek musallat kendi kendine gidrr mi dinlerken karnımda tuhaf kasılmalar oluyor hele harfi mukatta ha mim ayn sin kaf olunca krşze giriyor sanki
|
Kardeş sen direk rukye ayetleri yaz youtubeye onlari dinle başka birseye ihtiyacın yok yardim edenlerin en hayirlisi allahtır o yol göstericidir onun yolundan git tövbe et içindeki durumunun nedenini sual et çözmeye çalış