Telepati hakkında
Yazılarda ortam sessiz olsun, şöyle oturun böyle oturun, dikkatinizi dağıtan eşyaları kaldırın vs. yazıyor.Bunlar telepatiye başlarken önemli unsurlar olabilir ama ben bunların gerekli olduğuna inanmıyorum.Çünkü birinin düşüncelerini sezmek için ya da ona bi düşünce yollamak için her zaman bu ortam kurulamayabilir.
Hemen hemen herkes fark etmeden telepati yapar.”Bir şarkı düşünüyorum radyoda o çıkıyor, telefon çalarken bakmadan kim olduğunu bilebiliyorum, bu sabah düşündüğüm uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımla yolda karşılaştım.” Vb.Bunları yapan çoğu insan telepati yaptığının farkında olmuyor.Ama neden bazıları uğraştığı halde telepati kuramıyor?İnsanlar farkına varmadan telepati yaparken sadece düşündüğü şeye odaklanıyor.Yani o işi düşünürken telepati yapacağım diye uğraşmıyor, sadece işi düşünüyor.Bu konu da Wishd’in farkındalık ve yeni başlayanlar için güçleri kullanma kılavuzu yardımcı olur diye düşünüyorum.
Gelelim telepatiye.İnsanlar farkında olmadan bile telepati yapabiliyorsa bu çok zor bi iş değildir diye düşünüyorum.Yani telepati yeteneği herkeste vardır bence.
Demek istediğim kısaca şu ki telepati yaparken telepati yapacağım diye uğraşmayın, düşünceye odaklanın.Eğer bunu başarabilirseniz telepati yapamamanız için bi engel kalmaz.
Şimdi bi teknik yazmak istiyorum ancak yazmakta istemiyorum.Tekniklere karşıyım çünkü insanlar genelde teknikleri yapacağım diye uğraşırken sadece teknik yapmış oluyor.Telepatinin teknik işi olmadığını düşünüyorum.Fakat buna rağmen bi teknik yazacağım.
Düşüncesini sezmek istediğiniz insandan size düşüncelerin aktığını hissedin.Düşünün demek istemiyorum çünkü bu sefer sadece düşüncenin aktığını düşüneceksiniz ama düşüncenin ne olduğunu anlamayacaksınız.O kişiye sadece bakın, hiç bişey düşünmemeye çalışarak bakın.Siz bi insana düşüncenizi yollamak isterseniz sizin düşüncelerinizin ona aktığını hisseedebilirsiniz.Ya da kendi tekniğinizi yaratabilirsiniz.Bu sizin için daha iyi olur.Yani mesela siz ve telepati kurmaya çalıştığınız insan arasında bi köprü olduğunu hayal edebilirsiniz.Hayal gücünüze kalmış.Farkına vararak telepati kurarsanız bu işin gerçekten zor olmadığını, kalıplaşmış tekniklere ihtiyaç olmadığını ve ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız