neden hep içki içenler lüks evlerde yaşayanlar lüks arabalara binenler ultra zenginler dinsiz kesim gibi yazıyorsunuz arabistanda ürdünde dubaide bir çok müslüman ülkelerde servetleri bizim hayal dahi edemeyeceğimiz milyonlarca müslüman var mesela yemende 28 milyon insanın 22 milyonu açlıkla mücadele ediyor neden böyle servet sahipleri olan insanlar bunlara yardım etmek yerine avrupadan milyar dolarlık futbol kulübü alıyor sizin makarna yemeniz benim zoruma gitmez ama size makarnayı layık görenlerin 8 tl ye pirzola yemesi benim zoruma gider sizin kömürle ısınmanız benim zoruma gitmez ama sizi 1 ton kömüre mecbur edenler evlerinde sıcaktan bunalmaları benim zoruma gider sizin 1 çift ayakkabıyla 3 kış geçirmeniz benim zoruma gitmez ama size bunu layık görenlerin ayağında 25 bin liralık ayakkabı ve helikopterle iftar programına katılması benim zoruma gider sizin omlet sevmeniz melemen yemeniz akşam pazarına gitmeniz benim zoruma gitmez ama birilerinin en az 5 yerden maaş alması zoruma gider birilerinin zorda kalınca ahlaksız teklifleri kabul etmesi zoruma gitmez ama birilerin mecburiyetinden düşkünlüğünden sıkıntısından kimsesizliğinden faydalanıp ahlaksız teklifler yapması zoruma gider sizin siyasi dini insani felsefi düşüncelerinize saydı duyarım ama bizler ne ara bu kadar şucu bucu ne ara ayrıştırıcı ötekileştirici ne ara siz biz ne ara bu kadar tefrikaya düştük anlamadım.saygılarımla
|