Alıntı:
Faris4735 Nickli Üyeden Alıntı
O müslümanlarin birbirine kullanmasi oçin gelmedi o senin bana benim sana sunabiliceğim birşey asla değildir.
|
Keşke daha net ve anlamlı cümlelerle açıklasan bazı şeyleri diğer türlü asla seninle aynı frekansta olacağımızı düşünmüyorum
Sen Allah dostlarına saygılı değilsin bu seni cahil yapar sürekli bir şeylere kanıt aramak yada bu yolda tüm insanlığa faydalı şeyleri daha açık daha ulaşılabilir daha anlaşılabilir hale getiren belki de onlara açıklanan sırları yada tecrübelerini bizlere nakleden zatlar hakkında ki düşüncelerinin çok katı tutarsız ve saçma olduğunu düşünüyorum
Dilinden düşürmediğin şey şirk konusu kimse öyle bir şey yapmıyor ben neden senin gibi anlamıyorum bunları yada burada ki üyeler neden senin gibi düşünmüyorlar bir düşün isterim
Sorguladığın şeylere dikkat etmelisin yaşadığın zamanla onların yaşadığı zamanı bir tutmamalısın bu arada ne kadar çok sorgularsan o kadar çok batarsın bir örnekle açıklıyim
Öldüğümüz de asıl ve sonsuz hayatımız başlayacak değil mi cennet ve cehennem sonsuz kelimesini dünya beyniyle idrak edebilmek bile zor ama düşündükçe insan nasıl ya diyor ve iş çıkılamaz bir hale geliyor sonrası daha sıkıntı düşünce düşünceyi doğuruyor vesvese vesveseyi getiriyor ve sorgulamak hiç bitmiyor sen de bunu yapıyorsun
Eserlerin değiştirilebilmesi olağan bu olabilir ama şirk ben şimdiye kadar bunu bu alimlerde görmedim ve böyle bir şey olsaydı bu kadar insan sessiz kalmazdı bakış açını değiştir