Alıntı:
HeartLess Nickli Üyeden Alıntı
Bir daha kişilerin değerlerine hakaret edersen burada ne görüşünü savunabilir ne de derdini anlatırsın.
Hakarete izin vermeyeceğimizi en başta senin bilmen lazım çünkü yeni üye değilsin.
|
Admin ben bencil değilim haşa hz aliye bencil dediğim yok orda kast ettiğim günümüzde biz biliyoruz ya hani bize nakl edildi e ozamanda o nakledebilirdi bunlari ebcedi vs şu rakamla su şu allahin ismiyle şu falan gibi celcelutiyeyi mesela yaşarken bize nakl etmedi ölünce vahy yoluyla ulaştirdi öylemi diğer hakaret ettiğimi belirttiğim kişilerinde kitaplarindan direk alintilarla konu açicam ben baya bi uzun zamandir artik senesini gorüyorsunuzdur çok vakit geçirdim bu platforma cinnisi şeytsni tasavvufu islami vs periler falan defineler bile her konuya her başliğa yüzde 95 ine kadar girip okudum tilsim haramdır ama tılsım yazarsiniz iyi niyet dersiniz tileve haramdir ama yaparsiniz muska haramdir ama yaparsiniz manasini bilmeden aksemtular yeminler edersiniz ifritlerin adina onlara selam eder onlara duada bulunur onlara ikramda bulunursunuz onlarla iş yapar onlara itaat ettirmek istersiniz dünyaevi işleriniz için bunlarin hangisi şeriata uygun sizce siz eleştiriye açik değilmisiniz ben allaha ve resulüne onun bize gönderdiği peygamberlere indirdiklerine ve sünnete dair hiç kötü sözde bulunmadim tam tersi gelin bana kuranda ve sünnetle yerini gösterin alimlerin sözü delile uymak zorundadir ben hakki söylüyorum imami şafininde imami hanefininde imami hanbelinde imam ahmetinde ölümleri belli prygamber efendimiz delil olmadan riayet ettirmezdi şeriatte budur şahitler olmadan delil elde olmazdi ben eserleri getiricem sizde bana kurandan ve sünnetten delil getirin.