Merhabalar ben bakım yaptırmak istiyorum, siteye yeni üye oldum fakat ara ara faydalanıyorum
bikaç sorunum var ama daha çok aşk konuları ile alakalı.. yardımcı olabilecek birisi var mıdır?
Siteyi bilmeme rağmen üye olmak yeni aklıma geldi o yüzden mesaj haklarımı doldurmaya çalışıyorum. Açıkcası kime ulaşırım onu da bilmiyorum önerebileceğiniz bi hoca var mı acaba?
Merhabalar, sıkıntılarım için yardımcı olabilecek hocalarım kimlerdir? Siteye yeni üye oldum ve araştırmalarım devam ediyor emeği geçen herkesten allah razı olsun
celp ve muhabbet işlemi yaptırmak istiyorum 50 kotamı doldurdum fakat kime yazmam gerekiyor bilemedim. bilen yardımcı olabilir mi?
celp muhabbet işlemleri yaptırmak istiyorum. tek başıma yapmaya cesaretim yok o yüzden sayfadaki üstadlarımızdan yardım aramakta buldum çareyi. hocalarımız arasından yapabilen var mı bildiğiniz?
ücreti dahilinde bakım yaptırmak istiyorum hangi hocalarımıza ulaşmam gerek sizce bilen var mıdır? asıl amacım aslında işlem yaptırmak..
konuyu nereye açmam gerektiğini bilemedim affedin. ben bakım ve işlem yaptırabileceğim hocalarımızla konuşmak istiyorum fakat sitede yeniyim. 50 kotamı doldurdum ama kimlere yazmalıyım bilemedim. bilen birisi varsa lütfen yorum yapabilir mi? celp muhabbet işlemi istiyorum ücreti dahilinde olacak tabiki hakka girmek istemem..
yahya hocamıza ulaşabilen var mıdır? sanırım yurtdışında kendileri. bilgilerinden faydalanmak istiyorum..