Kendini ifade edemeyen herkese
Ben seni sadece sevdim.
Ben seni sevdim. Hiçbir şey gibi değil. Seni çok sevdim, şu kadar sevdim, şu zamana kadar severim değil, sadece sevdim...
Vazgeçilmezim değilsin. Ben de vazgeçilmezin değilim. Sıradan sevdim. Seni sen olduğun için sevdim.
Yıldızlar kadar sevmedim. Dünyalar kadar sevmedim. Sonsuza kadar sevmedim. Sadece sevdim seni...
Yalan aşklar bilirim. Arkasında paranın, şehvetin, makamın, çıkarın olduğu aşklar...
Ben deli gibi sevmedim seni. Akıllı akıllı sevdim. Aklı başında sevdim.
Seni kaybetme korkusuyla sevmedim. Kaybolabilirsin. Çeker gidebilirsin. Kaybolabilir ve çeker gidebilirim. Ama ben seni sevdim.
Seni bir yere kıyas edip sevmedim. Benim Leyla'm değilsin. Benim Şirin'im değilsin. Benim Zin'im değilsin. Sadece benim sevdiğimsin. Mecnun kadar sevmedim. Ferhat kadar sevmedim. Memo kadar sevmedim. Kendim kadar sevdim...
Bir tanemsin, hayatımsın, ahiretliğimsin, şuyumsun, buyumsun diyecek kadar sevmedim. Yanımdasın diye sevdim.
Sevgimle boğmadım seni. Her akşam çiçeklerle sevgimi ifade etmedim. Gerek de duymadım. Seven, sevdiğine yeter. Aracıya, şefaatçiye, ricacıya gerek duymadım. Bir çiçekle sevmedim, seni de sevdirmedim... Biliyorum aramızı bulan bu gül yarın solacak. Yine baş başa kalacağız. Ben sadece seni sevdim.
Ben seni yalın cümleler ile sevdim. Devrik cümleler ile sevdim. İçinde edebiyat olan cümleler ile sevmedim. Teşbihsiz, kinayesiz, istiaresiz sevdim. Ben seni mübteda haber ile sevdim. Mefulu li eclihi olmadan sevdim.
Ben seni güzel kaşın, güzel yüzün, güzel yemeğin, güzelliğin için sevmedim. Kendimi sende buldum diye sevdim. Ben seni sevdim. Sevesin diye sevmedim. Seni sevdiğim için sevdim. Beni sevmen gerekmez. Seversen sevdiğinden olsun. Bir sebebi olmasın.
Ben saf duygularla sevdim. Tarihe geçecek aşk ile sevmedim. Beni evime getiren bir aşk yeter bana.
Ben seni sende sevdim. Ben sadece seni sevdim.
Saaade sevgi!
Kendini ifade edemeyen herkese hediyemdir...
|