Alıntı:
Pen2x Nickli Üyeden Alıntı
Kitaplardan ehil olamıyacanız konusu çok doğru değil, bir kaç silsile yok olma,mürşidi kamil bulmanın ahir zamanda zorlaşacak ve azalacak olmasına karşı kitaplar yazmıştır. Orada yazıyı okur silsileyi ezberlerseniz icaset almış sayılıyorsunuz. Sonra 38 tane ders var, onlarda takip edip ilerleyebilirsiniz. İlk 12 ders çok detaylı, hangi hal ve şartlar altında bir sonrakine geçmelisiniz hepsi anlatılıyor. Sonraki dersleri okursanız genel kültür olur çünkü o duyguyu hissetmeden anlayamıyorsunuz neyden bahsediyor.
28 der sonraki dersler ise detaylı değil, detaylar ruhani alemde ilgili derse gelince size öğretiliyor şeklinde.
Bilgi olsun diye söyledim, kitap adıda paylaşmıyacağım, sadece Allah c.c salih kulları için bir yol yaratır. Sizin bir yol biliyor olmanız o yolu tek yapmaz
Siz Allah c.c'den bir yol isteyin, o size bir yol gösterecektir.
Zikirler de manayı bilmek onu kalpden düşünmek çok önemlidir. Manasını bilmediğiniz zikri çokça da çekseniz pek fayda göstermiyor
|
İlk defa sizden böyle bir şey duydum. Neyse hayırlısı . Aslında en güzeli istihareye yatmak ama bir şeyi yanlış yaparım da korkuturlarsa bütün isteğim , inancım gider diye korkuyorum.