Alıntı:
mercury Nickli Üyeden Alıntı
Selamın Aleyküm,
Bu forumdaki ilk yazım. Aslında yazmak konusunda tereddütlüydüm. Sanırım biraz içimi döküp anlatacağım. Şimdiden geri dönüşü olmayan hazinelerinizden birini, zamanınızı harcadığınız için teşekkür ederim. Kötü düşüncelerime rağmen temiz bir kalbimin olduğunu düşünüyorum. Kalbim bana çoğu zaman ne yapmam gerektiğini gösterdi veya kalbimden geçen neyse çoğu kez gerçekleşti şükürler olsun. Genelde pozitif bir insanımdır ve hayatım mutlu gider ama bir konu beni içsel sıkıntılara sokuyor ara sıra. Rabbimi çok seviyorum ve ona hep dualar ediyorum. Aslında din hakkında pek bilgiye sahip değilim. Dualarımı kendi gönlümden geçen cümlelerle yapıyorum. Rabbimin bazen bu kötü düşüncelerim ve davranışlarım yüzünden benden nefret ettiğini düşünüp ağlıyorum. Yine de hiç ummadığım anda bazı dualarım gerçekleşiyor ve yanımda olduğunu hissediyorum, bu duygu beni çok mutlu ediyor. Gerçekleşse de gerçekleşmese de sürekli şükrediyorum.
En son içimde olan eşcinsellik hissinin çözümünü bulmam için çokça dua etmiştim. Belki bir şekilde Rabbim bana yol gösterir diye. Bugün kalbimde havas okuluna hayatımda sadece bir kez bakmış olmama rağmen oraya gir ve yazmamı söyleyen bir his vardı. Düşüncelerim buna karşı koysa da yazmayı tercih ettim. Bana içten içe kızabileceğinizin farkındayım, şimdiden çok özür dilerim. Sadece çözüm arıyorum. Görünüş anlamında hiçbir sıkıntım yok tam bir erkeğim hatta aşırı eril bir görüntüm var öyle derler. Çok fazla duygusalım, hassasım ve kırılganım. Kız arkadaşlarımın sayısı erkek arkadaşlarıma göre fazla ve onlarla daha yakınım. Ayrıca kadınlara karşı nefsi anlamda hiçbir şey hissedemiyorum. Bu da içinde bulunduğum durumda beni doğal olarak erkeklerle arkadaş olmaktan bile uzak tutuyor. Şu an böyle olması benim açımdan daha sağlıklı sanırım.
20 yaşındayım ve henüz üniversiteye yeni geçmiş bir gencim. Kendimle ilgili kişilik sorunları tam oturmadığı için hala kaos içindeyim. Bu benim sınavımsa bile eğer, ruhumu nasıl rahatlatabilirim? Lütfen bana yardımcı olun. Hepsini veya bir kısmını okuduğunuz için teşekkür ederim.
Hayırlı günler.
|
Kardesim esinsel degilsin sen. Sadece fantezi dunyanda yer acmissin o kadar. Bu acik noktadan da vesvese yiyorsun.