Alıntı:
Lil bin Ali Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir cocuk devamlı bal yiyormus . doktorlar cocuk bal yemeye devam ederse hastalanacak belkide ölecektir demistir .
ALLAH a yakın olan birini duyarlar . ve ona gider anne babası . ALLAHa yakın olan kisi simdi gelmeyin 40 gün sonra gelin der . anne baba cok üzülür .
40 gün sonra gelirler ALLAH dostuna . ALLAH dostu cocukla konusur . ve cocuk bir daha bal yemeycegim der .
anne baba sorar . bu kadar basitti de hocam bizi niye 40 gün beklettin der .
ALLAH dostu söyle der . siz geldiginizde bal yemistim . cocuga sözüm tesirli olsun 40 gün bal yemedim der .
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nerelerdesin
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nasılsın .
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyi aksamlar
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adminim 2 günde 1000 post atarım istesem
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abla nerelerdesin
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yarın ben yokum . aksam gelirim
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin nick böyle miydi
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ALLAH senin ruhunu rahatlatsın
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nasılsın
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] temür meligi benden baska bilen yok sanıyordum
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nasılsın keyfin nasıl
aslında üstteki yazı islamın özeti . biz kendimiz düzeltirsek . sözümüzün tesiri artar .
|
Bu kişi İmam-ı Azam Nu'man bin Sabit Ebu Hanife hazretleridir diye biliyorum.