Alıntı:
Pen2x Nickli Üyeden Alıntı
HavasOkulu.comnın bir baktığı genç çocuk vardı 12 yaşlarında. Buna gelmişler bir gecede bütün kuran'ı öğretmişler, sonra demişler sen peygambersin. Çocukta inanmış, bırakmıyorlar.
Yani yaşadığın hallerde, bazı şeyler öğreniyor/yaşıyor/öğretiliyor da olabilirsin ama, bunlar rahmani de görünse olmayabilir. En iyisini Allah bilir ama sapıtma ihtimalin vardır derken arkadaşlar bunu kastetmişler.
Bir ikinci konuda sen bu konuda ilerledin, bazı görevlilerin oldu artık insanlara bakmaya başladın. Eğer birini yetiştirmezsen veya bir silsileye üye değilsen sen öldükten sonra daha önce savaştığın bütün eskiler senin ailenden öc alıyor. O yüzdende sana birşey olsada manevi alemde aileni koruyacak birilerine ihtiyacın var.
Allah doğru yolu göstersin inşallah, konu hakkın dada bolca istihare yap. Burada değerli hocalarımızda var. 50 mesaj hakkını doldurup onlara da danışabilirsin tabi.
|
Değerli bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince yeterli bilgiye sahip olmadan icazetsiz riyazad yapmayı düşünmüyorum. Her hangi bir davet veyahut işlem yapma lüksüm yok sadece okuyabildiğim kadar okuyup bilgi edinmek ve başta iyi derecede arapça öğrenmek gerekirse maddi imkanlarımıda kullanıp arap ülkelerin birinde belli bir süre ikamet etme gibi niyetim de var. Daha sonra ibranice ve süryanice orta seviye öğrenme niyetim var. Son olarak ehli sünnet yolundan kesinlikle pes etmeden devam etmek. Zaten rabbim benim niyetimi ve sabrımı göreceğinden ötürü cevapsız bırakmayacağını düşünüyorum. Rabbim izin veremedikçe bu aleme geçemem zaten. Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.