Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
istiharede niyetin kısa ve öz olsun,3 niyetinin cevabı bana gelse ben anlamam nerden anlim..Ne tevil edicek feraset ne anlayacak kalp var, 1 niyet kısa ve öz. duanı geniş zamanda yap
Mürşidini bulana kadar Allah demeye başla..
Allah Allah Allah Allah.. hergün bi miktar malzeme katıyorsun ama vakti dolmadan değiştiriyorsun,zikir muhabbettir ibadettir ama sen esmanın sıfatıyla mayalanmadan değiştirirsen sendeki haller değişmez..
40 minute Allah yaz youtube'a birlikte zikredin elde tespih kalbinin üzerinde çevir gözlerin kapalı olsun başta 2 rekat namaz kıl,mümkünse gece yap..
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mesajınız çok net alınmıştır. Teşekkürler, Allah razı olsun.
Sırların kirlenmesi ile ilgili yazınızı okuyunca bazı şeyleri yazmaya çekiniyorum açıkçası. Allah'a sığınıyorum hata etmekten. "Yatmadan Celcelutiye okumuştum, belki onun tesiriyle onunla ilgili bir şeyler gördüm. Ama böyle hayal meyal hatırlıyorum 11. beyidi 11 kere tekrar mıydı öyle bir şey sadece 11 sayısı net. Hatta seviniyorum bildirildi diye. Ama sabah pek hatırlayamadım bir şey".
Bakalım hayırlısı umarım yanlış bir şeyler yazmamışımdır.
Sevgi ve selam ile...
------
Aramakla bulunmaz, ama bulanlar arayanlardır. (Beyazıd-ı Bestâmi)