Alıntı:
Avni Nickli Üyeden Alıntı
İstihare tavsiyenize uyuyorum, şu ana kadar net bir şey göremedim. İstiharede 2-3 şeye niyet ediyorum belki de orada hata ediyorum. 7 gün tavsiye ediliyor sanırım ama arada boşluk bıraktığım günler oldu. Devam edeceğim inşâllah.
Geçenlerde çocuk okula gitmemiş diye mesaj gelmişti iokul uygulamasından telefonumuza. Annesini aradım, yolda başına bir şey gelmiş olma ihtimali geldi aklımıza. Telefonuna açmıyordu. Sonra kaygıyı bırakıp, Allah'ım sana emanet ediyoruz dedim. 5-10 dakika sonra haber geldi. Okula geç gittiği için yok yazılmış. Bir de bu hafta sınav haftasıydı, dua etmiştim daha öncesinde aynen dediğiniz gibi Allah'a havale etmiştim. Bu hafta kendi kendine ders çalıştı enteresan bir şekilde. Ağzımız açık bakıyoruz Allah'ım bu gerçek mi acaba diye. Binlerce kere şükürler olsun elimizi tutan, bizi hiç bırakmayan Rabbimize...
Esmaları mürşid ile çekmenin doğru olduğunu biliyorum. Neye ihtiyacım olduğunu mürşid Allah'ın izni ile daha iyi bilir diye düşünüyorum. Videolarını takip ettiğim şu an bizim alemimiz de olmayan (belki de olan) bir mürşid-i kâmil var, mesela viedonun bir yerinde pat diye diyor ki her gün şu zikri yüz kere yapmak gerekli. Belki o kayıt 20-30 yıl öncesinin ama belki de benim için söylenmiştir. Bakalım, rabbime güvenim tam, heyecanla nasıl bir yol olacak beklemekteyim ama biraz da sabırsızlıkla.
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Selam ve sevgi ile
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pirimizi alıntılayıp danıştığım hususun yanında @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dostumuzun yazdığını okuyunca içim içimi yedi diyebilirim; alıntıda bahsettiğim gibi zamanında yeşeren o korku sebebiyle dışarı çıkamadığım için gideyim şu mürşide tâbi olayım diyemiyorum Allah’a yakarıyorum internette denk gelir miyim diye bir de bilen bilenden üstündür deyip sizin gibi dostlara danışıyorum. Ne yapmalı?