Alıntı:
mstsmsek34 Nickli Üyeden Alıntı
buna ek olarak @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam ben bunlarla tanışmadan evvel her gün 21 ayetel kürsi okur mülk vakıa fetih yasin surelerini okur akşam ezanından günlük 100 tevbe 100 salavat 700 tevhid çekerdim. bunlara denk gelince neymiş kaldıramazmışım diye diğer uygulamaları kaldırıp tevhid’i kendilerine göre çekmemi istediler. Halbuki ben de bir haller olmaya başlamıştı sen aklıma gelmedin jeton sonradan düştü ama hiçbir şey için geç değil. Ben bunları okurken hep Musa A.s gibi “şüphesiz Rabbim benimledir ve bana yol gösterecektir” derdim sonraları ben bu yukarıda bahsettiklerimi yaparken uyku ile uyanıklık hallerinde bazen uyanmadan hemen evvel bazen de uykuya dalarken birden tam net hatırlamamakta birlikte bu surelerden ayetler okurdum istemeden içim içimi yedi kime danışsam etsem bu beynin ezberleme reaksiyonu mudur bir işaret midir diye
|
benim sana şunlari oku demek haddim degil,ben talebeyim,ama mursit olmadan yuksek adetli okuma,okursanda mutlaka 8 ayetel kursi korumasi ve hizbul ekber korumasi yap oyle oku
İmamı Şafi ra.
|