Alıntı:
kurt vezir Nickli Üyeden Alıntı
yanlış anlamayın ama bu sitede RIZIK BEREKET bölümü var orada istifade edeceginiz onlarca uygulama var, o kısımdaki uygulamalara baktınız mı? yoksa aslında sizin sorunuz kendi yazdıgınız uygulamaları yaptım hiçbiri etki etmiyor neden olabilir kavilinden mi? yani bu konu bir çok kişinin muzdarip oldugu çok GENİŞ bir konu, hani yazmaya kalksanız onlarca alt başlık açılır, nasıl yaptıgınızdan nasıl okudugunuza, samimiyetinize, dini vecibeleri yerine getirip getirmediginize diye giden.... tabi bunlarda yetmez ALLAHIN taktir etmesi lazım, herkesin sınavı ayrıdır sizinkinin bu olmaması lazım, sizin ısrarla çeşitli yollarla istemeniz lazım vs vs diye gider bu durum...
|
Allah razı olsun, çok güzel yorumlamışsınız. Dedikleriniz noktasına kadar doğru.
Hepsinden ileri olan ise RABBİMİN NE ZAMAN NEYİ VERİP ALMASI İLE ALAKALI sanırım. Sonuçta kaderi mutlak. Hayat bir sınav.
Neticede ben artık yapıp olmamışlığından ve yorgunluğumdan buraya yaptıklarımı yazıp farklı dualar da istemiştim. Rızık ve Bereket bölümünden de çokça istifade ediyorum çok şükür.