Alıntı:
Hanbey Nickli Üyeden Alıntı
Abiciğim sen hasede maruz kalmışsın ve bedenin de hased şeytanı var. Cinciler bilmezler hoca diye onlara gitme. Derviş Enes kır rukye kanalından derviş hocaya ulaş yada ehil bir rukyeyi şeriyye uzmanı bul söyleyeceklerini yap. Hased sihirden daha ağırdır tedavisi zordur.
Her nazarda hastalığın artar. İnsanlar hased etmese bedenlerindeki şeytanlar sana özellikle hased eder. Delirtmek için bütün güçleri ile uğraşırlar. Sihir de yapar hased şeytanları. Sabah delirecek gibi kalkarsın. Envai çeşid vesvese özellikle sapkın vesveseler verirler. Sürekli geğirir esnersin. Bedende sürekli karıncalanma sürekli yorgunluk vardır.
Hased ve nazar rukyeleri hased şeytanı rukyeleri dinle.
bedeninde sana ettiğinde
1 tesbih euzu besmele
1 tesbih havkale
1 tesbih Allahu Ekber ala kulli şeytanil hased çek.
Günlük mutlaka Felak suresi rukyesi dinle. Dediğim derviş hoca ile irtibata geç o ilgilenir seninle.
|
Bu dediklerin eksiksiz var bende
---------- Post added 18.10.21 at 13:21 ----------
Alıntı:
Bilvanisli Nickli Üyeden Alıntı
Ben cevşen, celcelütiye okuya okuya 4 tanesi bedeni bıraktı. Cevşeni okurken yakarışlarını duyabiliyordum artık. Eğer olur da okumaya karar verirsen 2 gün sürüyor koruması, hergün okumakta çok fayda var en rahat uykularımı o zaman uyudum o dönem.
Daha sonra başka gelenlerde oldu ama tesir edemedi. 1 tanesi sadece böbrek bölgeme yerleşti o da 4 gün dayanabildi. 2 tane karın bölgesinde bitane de beyinde kalmıştı onuda elh. işinin ehli biri aldı. Beyindeki yahudi kadındı en son ve zor o çıktı.
Gece 3 dedimi başlıyorlardı. Ne uyku ne de birşey kalmıştı. Yarım saat uykuya dalsam bacağımdan tutup sarsıp uyandırıyorlardı.
Sonradan gelen ancak musallat olamayanlar olduğunda da artık bakara açıyorum direkt kaçıyorlar elh.
İşinin ehli hocalarımız zamanı olunca daha güzel tavsiyelerde verecektir buradan mutlaka.
|
Aralcasindan mi Türkçe mealilnden mi Türkçe okunuşu dan mi okudunuz acaba ?