Alıntı:
Pancareken Nickli Üyeden Alıntı
Sonuna kadar okudum Rabbim şifa versin bende size benzer durumları kısada olsa yaşadım sayısız ameliyat ve düzelememe en son burayı buldum hocalarımızdan Allah razı olsun musalllatı çözdüler ,sizdeki duruma gecer inşallah demelerini anlayamadım temizlik neden yapmıyorlar,sitedeki hocalarımıza danıştınız mı ya da ne cevap aldınız.
|
Şuan sadece biri ciddi cevap verdi . Bağlı oldukları büyük hocalari şuan müsait olmadığı için beklemedeyiz ..diğerleri pek kâale alır şekilde birşey demedi .. biri zikir verdi ..biri bana hiç olmayan fiziksel rahatsızlıklardan bahsetti ama öyle birşey yok yani hiç testlerde de öyle birşey cikmiyor
---------- Post added 18.10.21 at 13:19 ----------
Alıntı:
Hanbey Nickli Üyeden Alıntı
İstediğin cinciye git. İstediklerimi yapsınlar. Hasedi de ancak Allah ibtal eder. Ve hasedin tedavisi cidden çok çok zordur. Adam 9 yaşında hasede maruz kalmış. İki sünepe dişi ifrit musallat olmuş sonra yetmemiş kabilesini getirmişler evine yerleşmişler
Surei Felak ve surei nas.
Sen ilkin nas surei şerifinin talimini netten yanlışsız öğren ilkin nas surei şerifini çok oku. Bazen oku üzerine üfle.bazen oku içine çek nefesini tut bazen oku ellerine üfle tüm bedenini meshet. Ardından Felak surei şerifini çok oku. Hased devam ettiği sürece onu alırlar öteki gelir. Ki hased şeytanları cincilerle dalga geçiyorlar. Geneli rütbeli sıpadır. İblisin soyundandırlar ifritleri bile köle gibi görürler.
---------- Post added 18.10.21 at 03:10 ----------
İstediğin cinciye git. İstediklerimi yapsınlar. Hasedi de ancak Allah ibtal eder. Ve hasedin tedavisi cidden çok çok zordur. Adam 9 yaşında hasede maruz kalmış. İki sünepe dişi ifrit musallat olmuş sonra yetmemiş kabilesini getirmişler evine yerleşmişler
Sen ilkin nas surei şerifinin talimini netten yanlışsız öğren ilkin nas surei şerifini çok oku. Bazen oku üzerine üfle.bazen oku içine çek nefesini tut bazen oku ellerine üfle tüm bedenini meshet. Ardından Felak surei şerifini çok oku. Hased devam ettiği sürece onu alırlar öteki gelir. Ki hased şeytanları cincilerle dalga geçiyorlar. Geneli rütbeli şeytan sıpasıdır. İblisin soyundandırlar ifritleri bile köle gibi görürler.
---------- Post added 18.10.21 at 03:12 ----------
Sen ilkin nas surei şerifinin talimini netten yanlışsız öğren ilkin nas surei şerifini çok oku. Bazen oku üzerine üfle.bazen oku içine çek nefesini tut bazen oku ellerine üfle tüm bedenini meshet. Ardından Felak surei şerifini çok oku. Hased devam ettiği sürece onu alırlar öteki gelir. Ki hased şeytanları cincilerle dalga geçiyorlar. Geneli rütbeli şeytan sıpasıdır. İblisin soyundandırlar ifritleri bile köle gibi görürler.
|
Yıllardır nas Felak okuyorum en 70 er tane