Düşünce Okuma Dersleri-1
Japon tarihini severim,daha doğrusu japonları severim.Samuraylar,ninjalar,dövüş sanatları,hayat felsefeleri çok hoşuma gider.Genellikle okuduğum kitaplarda yada edindiğim bilgilerde olsun.Japon dövüş sanatlarında anlamak-kavramak- önemlidir. Attığın yumruğu hissetmek onu neden attığını bilmek.Yumruk atışında ki sebebini anlamak.Bunu dövüş sanatları olarak sizlere aktarsamda felsefede bir ''anlamak''tır.Peki başlık düşünce okumak bunları neden anlatıyorsun diyen genellikle sabırsız ve kitap okumaktan yoksun kişiler varsa kendinizi dizginleyin asıl anlatıma geçicem.Evet,anlamak peki neyi anlıyacaksınız? Telepatinin asıl felsefesini.
Bunlar tamamen kendi araştırmalarım bu yazdıklarım ve yazacaklarım bana aittir.Sen nerden biliyorsun? Düşünmek bilgiye ulaşmanın anahtarıdır.Düşünerek kendi tekniklerimi yaptım.
Düşünceyi nasıl okuyacaksınız?
Bu daha ders bir sabredeceksiniz.Ama şunu anlayın ve öğrenin. Düşünce okumakla biten birşey
değildir.Okuduktan sonra yorumlamanız ve kötüyse düzeltmeniz gerekecektir.
Sonuçta sizin okuduğunuz bir kitap değil bir beyin.
Eleştirilere kapalıyım.Eleştirilere yorum yazmakta bile bulunmayacağım.Sadece sorulara açığım.