Alıntı:
Kekik kokusu Nickli Üyeden Alıntı
.................................................. ..............................
Yüreği güzel ama çok yara almış genç kardeşim senin için dua edeceğim Allah yardımcın olsun...Allah bir kapıyı açmadan bir kapıyı kapatmazmış bebeğin sana şans getirsin inşallah o bebeşin de şansı bahtı güzel olsun ...inan bana gelen her bebek anneye babaya kısmetlerle güzelliklerle süprizlerle gelir...Allah bazen bir kulunu vesile kılıp kuluna o şekilde öyle yardım eder...yardım edenlerin çok olsun....Allah sana yeni ve güzel kapılar açsın...hiç ummadığın bir an da mucizeler yaşansın...sen çok çekmişsin dibe vurmadan yukarı çıkamazsın...yani yukarı çıkman yakındır sabret..sabrın sonu selamettir....
Allah sana kendi ayakların üstünde duracak kendi kendine yetebilecek güç, kuvvet ve bolluk ve bereket dolu bir hayat versin...Allahım iki cihanda da yar ve yardımcın olsun..hayrlar yazsın başına iyileri iyilikleri çıkarsın karşına...
Bak güzel kardeşim hayatta hiç bir zorluk tek başına gelmez giderkende tek başına gitmez...zor zamanlar yaşadın selamet yakındır....dediğim gibi sabır...
Bebeğin hayata gelmeden önce silkelen ve ayağa kalk çeşitli yardım kurumlarına müracaat et..bu belediyeler ,kadın kolları,aile bakanlığı,cimer vs olabilir...durumunu duygularını müşkülünü anlatan mektuplar yaz gönder......özellikle maddi durumunu içinde bulunduğun geçim darlığını kimsesizliğini ...inan bana sana yardım edecekler kol kanat gereceklerdir psikolojik destek de sağlayacaklardır ..inan hala kalbinin içinde vicdanı olan insanlar var....bazen yakının el olurken el kardeşin olur..hani demişler ya "kan kardeşi değil can kardeşi"....karşına vicdanlı merhametli inanlar çıkması dileklerimle hoşça kal
|
Allah'ım sizin o güzel ve iman dölü kalbinize göre versin Allah'in sizin ve sevdiklerinizin üzerindeki
" Nazari " baki ölsün
Tüm samimiyetle saygılarımi sunuyorum