Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
1001 farklı şekilde olabilir
Bi gün bi türbeye edebinle girersin ordakiler sever seni takılır peşine..
Bi gün yakarsın güzel bi tütsü karışımı kilometrelerce uzaktan celb olurlar buhur için
Bi zikrettiğin esma vardır hergün az da olsa zikrediyorsundur alkolsüz bi esans sürersin yine gelirler..
Ulviyi getirmek,indirmek Sufliye göre daha zordur fakat muhafazası zordur
Sen günlerce uğraşırsın çabalarsın dikkat edersin,arkadaşın yanında bi kere ayağı taşa çarpar ; Has....tir der giderler Bi gün içki masasında davanı anlatmak 2 kişiye vesile olmak için oturursun yine giderler,İnsanların denize girdiği bi plajda güneşle rabıta yaparsın bi vech hali olur zikire başlarsın ; bizim kardeşimiz böyle bi ortamda olamaz der yine giderler
Velhasıl celb etmesi benim nazarımda kolay,muhafazası zordur..
|
Konuları genellikle okuyup pek cevap yazmıyorum ama bazen çok değişik şeyler öğrenip şaşırıyorum. Celcelutiye Dua'sı ile tanışıp biraz araştırma neticesinde sitenize üye olmuştum. Nedenini bilmediğim bir şekilde okunuşumu, tınısımı nedeni ne bilemiyorum ama beni çok içine çekiyordu.
Türbe ziyaretinde Ulvi'lerin bizimle gelmesi de şaşırttı beni. (Tabi sizler için bilinen bir şey olabilir) Ulvi kişiler Evliyalar mıdır? Bir de Ruhaniler deniyor sık sık, tam olarak nedir? Kimlerdir? İnsan mıdır? Ulvilerin evlerimizde olmasının bizdeki etkileri nedir? Az da olsa bizlerinde anlayacağı şekilde biraz açmanız mümkün müdür?
Teşekkürler