Yaşadığım Sıkıntılar
Merhaba, 2009 yılında geceleri 3 rüya görmeye başladım, 1. yüksekten düşme 2. kovalanma 3. uçma şeklinde bu 3 rüya sürekli her gece tekrar ediyordu. Sonrasında bir gece odada ben ve eşimden hariç 5 kişi daha olduğunu farkettim. Önde duran ile bir süre birşeyler anlattık (%90 ını hatırlamıyorum) sonra bu durumda sürekli tekrar etmeye başlayınca bir hocanın yolunu tuttuk hoca "sende birşey yok" dedi ben de "birşey yoksa bu gördüklerim normal mi?" diye sordum hoca "millet görmek için geliyor, sen görüyorsun görmek mi istemiyorsun?" diye çıkıştı. Sonrasında gündelik hayatımda da bazı şeyler görmeye başladım, vücudumda eklemlerimde ağrılar meydana geldi. Gidilmedik hastane kalmadı. Aylarca kan testleri, ultrason vs. doktorlar hiçbirşey bulamadı. Üzerine gördüklerim de devam ediyordu. Yaklaşık 11 yıl bu illetle boğuştuktan ve İstanbul, İzmir, İzmit vs. hocalara defalarca gittikten (20 den fazla hoca bakım yaptı. hemen hemen hepsi hiçbirşey yok dedi) sonra bir tanıdığım "filanca var bioenerji ile ilgileniyor istersen ona da gidelim" dedi, ben de"onu da deneyelim ne kaybederiz " diye düşündüm. Gittiğimizde ilgili şahıs "sen de bedensiz varlıklar var" dedi ve sirke,kaya tuzu ve zemzem suyu uygulamasını önerdi. Dediklerini yaptım ve çok rahatım, insanın şifayı nerede bulacağı belli olmuyor, bir de yıllarca para vererek yüzlerce kilometre uzaktaki insanlara defalarca gittim, insanı önce kötü insanlar tüketiyorlar. İşini hakkı ile yapanlardan Allah razı olsun.
|