Alıntı:
colkurduu Nickli Üyeden Alıntı
musallatlarin cogu buyuden sihirden bulasmaz kardes gunah islersen gunah senin diger kapilarini acar bazi cinler o gunah isledi die kendilerince ruhsat alir sana musallat olur ha dersinki o adam 50 kere zina yapti musallat almadi ben 1 kere isledim hemen aldim yada o adam hergun giybet edior musallat almior ben 2.3 gun giybet ettim musallat aldim yani olay su allah izin verirse senin basina musallat olurlar burda bi cok kayde kural var bu kaydeyi kurallari bilmen lazim bunun icin ledun ilmini bilirsen tam anlamiyla aciklarsin
|
ne oldu bu ya leduna bağladın kısaca cevabı şu sen ailenin soyundan gelenlerden veyahut kendi işlediği günahlardan musallat almaktan daha farklı bi durum vardır isminin doğum günün ve inancın sana verilen sıfatın la ilgilidir allah bizi isimlerinin tecellileriyle yaratığı için her insanda farklı seviyededir bütün isimlerin derecesi kimi insanın tabiatına terstir doğurduğu zamana ismine hayatı kara geçer kimi tam uyumludur hayatı refah geçer kimi meşakate en uygun isimle bürünmüştür kimisi sevgi ile bu kaderin açıklamasıdır isim doğum zamanı ve allahın bizim üzerimizde olan anne ve babamızın soyundan gelen e
allahın isimlerinin derecesi yani hangi isimleri ve dereceleri artisi eksisi varsa bunların seviyeleri ile bir bağ vardır tüm kainat bu bağla kuşatılmış o bağda ilerleriz sağa gitsene sola gitsende gideceğin yer bellidir seninle gelecek olan ve sana gelecek olanda