Alıntı:
istanbul93 Nickli Üyeden Alıntı
Bütün cümlelerin bitimine evet bende öyle diyebiliyorum. Sağlık konusunda bendede başladı bazı şeyler bakalim sonu ne olacak. Allah yardımcımız olsun.
|
amin. işte sınavın en zoru da sağlık aslında, şu an kendimi kadere bıraktım. hayata karşı tepkisizleştim. hiç bir şeye hevesim kalmadı mücadeleci ruhum gitti. çünkü her girdiğim işteki aksiliklerden cesaretim kırıldı... şu an fırtınadan parçalanmış geminin su ütünde kalan ufak parçası gibi denizin istediği yere doğru gidiyorum. Kendimi bıraktım tamamen.
yalnız bu durumu şu an her 4 kişiden 1 ,inde mutlaka duyuyorum. belki senin benim kadar sert yaşayan 100/1 dir ama aksilikler herkeste var. Çok duyuyorum
bir ülkede zina, hırsızlık, rüşvet, yolsuzluk, emanete hıyanet, deyyusluk , namussuzluk artıyor, mazlumlar adalet diye inliyor, haksızlıklar boğaza kadar batmışssa, hak sahipleri hakkını alamıyor ise o ülkeye bela yağar, halkın rızkı kesilir, o ülkede vatan haini çoğalır, fiziki ve manevi belalar yağmur gibi yağar... kısacası bunlar iyi günler diye düşünüyorum