26.09.21, 16:09
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
ferhat123 Nickli Üyeden Alıntı
imtihan son nefese kadar devam edecek, sınav bitmedi çünkü son nefes verilmedi.sen 3 sene çektiğine şükret kardeşim, 7 yıldır aynı şeyleri döngü halinde bende yaşıyorum, Yeri geldi sinir krizleri geçirdim yeri geldi kafa gitti, sonunda zararım kendime oldu düzelmiyor çünkü. tam düze çıktım dedim rahatladım derken aynı sorunun daha büyüğü kucağıma geldi artık boyun eğdim.
allah imtihanın zor olanını vermesin, mutlaka eşinden, malından, sağlığından, evladından, çevrenden , malından sınav olacaksın. aynı anda hepsi ile olanda var merak etme.
sen sınavım hafif olsun diye sürekli dua et..
|
Amin... Allah razı olsun. İnsanoğlu her şeyi biliyor daha kotusunude ama iste o an çöküyor bütün sistem. 😑
---------- Post added 26.09.21 at 16:11 ----------
Alıntı:
Dazkarieh Nickli Üyeden Alıntı
Yaklaşık 2016 yılının sonlarından beri ben de bir takım sorunlar yaşadım. İşsizlik, sevdiklerimizin kaybı, sağlığın bozulması, çevrenin azalması...
Belli bir süre sonra artık kafaya "dank" ediyor ve insanın içinde birşeyler yapma azmi doğuyor. Mücadele olmadan maalesef hayat geçmiyor. Kişisel "cihadınızı" başlatın.Beden ve ruh sağlığınızı korumak adına elinizden ne geliyorsa yapın. Sağlıklı beslenmeye, spor yapmaya, yeterince dinlenmeye ve ibadetlerinize dikkat edin. İlk başlarda bu rutinleri korumak zor gelecektir. Sosyal olarak kendinizi izole etmekten sakının ve insan içine karışın. Hayatınızdan toksik insanları, sizi aşağı çeken kişileri çıkarın. Azminizi kaybetmeden enerjinizi düşürmeden çabalamaya devam ettikçe bazı şeylerin düzeldiğini göreceksiniz inşallah.
|
Allah razı olsun. Kilit noktanın ne olduğunu çözdüm. Ama hayatımdan çıkartamıyorum ve bulunduğum konumu bırakıp gidemiyorum. Bu iki durum benimle alakasız. Ikisi değişse biliyorum geçecek.
|