Alıntı:
Swordsfish Nickli Üyeden Alıntı
Bu dediğin olay işte Allah CC bazılarını yönlendiriyor.Haliyle yön veren kendisi.Sanada hidayet vermişki kendi kendine çekmişsin.İşte bazılarına yol veriyorda hemen aman efendim olmaz neden olmaz mürşide bağlan şöyle yap böyle yap.Mübarek yön veren veriyor.Adama namaz kıl zikir çek adam gibi mümin ol günahlardan kaç işine bak diyor cenabu rabbül alemin ama genede işi dergaha bağlamadan olmuyor bazılarınca.Yok bazısıda artık nasıl zikir çeker bilmem 100-200 çekip aman efendim geldiler yapıştılar kanka olduk gitmiyorlar.
Mübarekler fikriniz ne ise zikrinizde odur.Zikri Allah CC rızası için çekinki o isterse gelmeye niyeti olanıda perçeminden yakalar cehennemin dibine atar.
Ama sorularınızda çok konu cinleri nasıl görebilirim efendim 2-3 cinim olsa yan gelip yatsam bunları amele olarak kullanabilrmiyim gibi niyetli konularda diz boyu.Yani cinler çalışıp kazanıp buna para getirecek sanada çok.
İşte o niyetle çekende veriyor Cenabu Rabbül Alemin istediğini sonra boğuşup duruyorlar.Niyet sadece Allah rızası olmalı hatta Allahım sana sığındım rahmetine al koru beni demeli.
--------------
Onlar ki ayaktayken, otururken ve yanları üzerine yatarken ALLAH'ı anarlar. Göklerin ve yerin yapısı ve yaratılışı hakkında düşünürler: 'Rabbimiz, sen bunları boş yere yaratmadın, sen yücesin, bizi ateş azabından koru. Onlar; ayaktayken, otururken ve yanları üzerine yatarlarken, Allah'ı anarlar.
-----------
|
😃😃 Cok güzel ozetlmessin ..insanlar Allah'ı ancak nefislerini doyurmak için anmak istiyor . Karşılıksiz verene karşılıksiz birşey veremez mi insanlar