Alıntı:
Muhammedii Nickli Üyeden Alıntı
Yakışıklı olmak için dua var mı? Yani dua edersek bi sabah kalktığımızda fiziksel olarak değişmemiz mümkün mü? Elbette Allah dilerse olur ama daha önce böyle birşey şahit olan varsa yada böyle bi iş için dua varsa yazarsa çok sevinirim hatta bi kaç yıla ölmesem memur olursam maaaşımın yarısını da veririm istediğniz yemini de ederim LÜTFEN DERDİME ÇARE Bİ DUA
|
Çocukken sünnet olmaktan çok korkuyordum, her akşam yatarken dua ediyordum sabah sünnetli olarak uyanayım Allahım sana söz veriyorum kimseye söylemeyeceğim aramızda sır olarak kalacak soran olursa doğuştan sünnetliyim diyeceğim diye. o dönem Sadettin Teksoy program sunuyordu doğuştan sünnetli çocukları gösteriyordu oradan etkilendim çocuk aklı işte
Sabah uyanınca fiziksel görünümüm değişsin deyince o zamanlara gittim.
Yakışıklı olmak göreceli bir kavramdır kardeşim. Spor yaparak fiziğini düzeltebilirsin, ter kokmazsan, dişlerini düzenli fırçalarsan saç sakal traşı ve taramasına özen gösterirsen, kendine yakışan giysiler tercih edersen bu konuda zevkine güvendiğin bir erkek kız arkadaşından tavsiye alabilirsin.Özetle temiz ve düzgün görünürsen yanından kimse kaçmaz.Bence kendini kişisel gelişim anlamında geliştir, muhabbetin çekici olsun, seninle herkes zaman geçirmekden keyif alır o zaman.Adam Tarık akan gibidir ama oturup iki kelam edince, çok boş gelir.İnsan sohbetini sevdiği birinin mimiklerini, gülüşünü, özetle sahip olduğu herşeyi sever. Karizmatik birisi olarak uyanmaya çalışabilirsin bu sana daha çok fayda sağlar, o zaman şeytan tüyü var bunda dedikleri biri olursun.İlgi alanın neyse o konuda fazlaca bilgi sahibi ol araştır oku, örneğin film dizi kitap konusunda olabilir, tavsiyesi alınabilecek biri ol azından bir ilgi alanın olsun mutlaka.O konulardan hoşlanan diğer insanlar seninle zaman geçirmek isteyecektir, sıkılmayacak hatta özleyecekler bile.Özgüvenin zayıf bana kalırsa senin problemin bu, yakışıklı olmadığın için değil kendine güvenmediğin için yaşıyorsun bunları bilesin.Yoksa Allah’ın yarattığı herşey güzeldir.