Alıntı:
Emine123 Nickli Üyeden Alıntı
Sifa niyetiyle herhangi saatte sureleri okuyabilirsin ilaveten perşembe gecesi cuma sabahi okuyabilirsin musallattayim diyorsun ve dua okuyunca etkili olmuyor gbi hissediyorsun bakin arkadaşlar inanarak Allah a sıgınmak gerek bu tur varliklar korkunuzdan beslenir korkmayacaksiniz ve bi sure hic takmicaksiniz takintili oldugunuz icin musallat supesi var tevekkul edeceksiniz tek yolu bu
okuyorum etkisi yok hayirli gun saat bunlar onemli degill ne kadar inandigin onemli ve felak nasi yuksek miktarda okuyosunuz yaninizda herangi bi varligin durabilecegini dusunmuyorum ibadetiniz gunahtan kaciniyo iseniz yaniniza yaklasamazlar piskolojikmen oluyordur ve vucudunuzda agri dolasiyorsa sagliginiza dikkat edin betonda oturmak soguk almak ta ayni agrilari yaparr gerekli muanenizi yaptirmanizi tavsiye ederimm yani musallati bu kadar onemsemeyinn her nefis kendi savaşini veriyor tek hedefleri biz degiliz ibadetlerinizden xalmalarina izin vermeyin tek derrtleri ibadeti engellemektir ve cinler vesveseden ibarettir
|
Abla ne vesvesesi korkmaktan artık korku mekanizmam zaten çöktü ..korku yok . sadece eziyet ediyor ...6 yıldır betonda oturuyorum...geceleri boğazıma yapışıp boğuyor rukye dinleyince . Gündüzleri de hep beynime işkence ediyor ..benim merak ettiğim bazı günlerin saatleri okuyunca o beni saran iğrenç ağırlık o bilinçli şey sürüne sürüne sol bacağıma toplanıyor geri kalan tüm vücudum öküz kalkmış gibi rahatlıyor pozitif oluyorum yeniden doğmuş gibi oluyorum ama kısa bir sure sonra tekrar eski halime dönüyorum. Bazı günler aynı süreleri okuyunca hiç çözülmüyor sardığı yerlerden ve rahatlayamiyorum. Hatta daha kötü eziyet başlıyor. .sinirli bir deliye dönüyorum . Sürekli vuruyor bazen okuma sırasında veya rukye dinlerken. .bu nasıl bir vesveseymis ki fiziksel olarak beni komaya sokacak ağrılar veriyor. Ve tıbben girmedigim test makina kalmamış ve hepsinde fiziksel olarak temizken ?