Alıntı:
sirjiohn Nickli Üyeden Alıntı
Selamun Aleyküm abilerim kardeşlerim hocalarım aranızda yeniyim
ve yaşadıklarım sonrası ne yapacağımı bilemediğim için bu konuyu açmak istedim
bundan üç ay öncesinde gece 1:30 gibi su içmeye kalktım.su içerken karşı odadan yan odaya geçen 190 boyunda kara çarşaflı birisini gördüm.
seslendim ısığı açtım kimse yoktu
o gecenin ilerleyen saatlerinde yanıma geldi ben yatakta yatıyorum sol omzuma dokunup benı salladı nas felak ayet el kursi okumama rağmen gitmedi.sonra bir anda gözümü açtığımda divan kaymış yastıklar yerde yorgan yerde o şekilde uyandım.o gece uyuyaamadım aradan 2 hafta sonra gene duamı ettim yattım gene saat gece 3 suları bir ağırlık çöktü bi baktım karşımda ama ben bacaklarını goruyorum salaş çarşafgibi birsey giymiş kara çarşaf yukarııya bakmaya cesaret edemedim. dualar okuyorum gitmiyor ne istiyorsun diyorum hiçbirşey demiyor küfür bile ettim.Kendiliğinden gitti neyse 3 hafta öncede bembeyaz kefen mi beyaz çarşaf mı neyse o şekildegeldi gene aynı saatlerde bu sefer yuzune bakmaya valıstım çene kısmına dogru baktım peçeliydi sanki yukarısına tam bakacaktım bır agırlık akabinde kulak çınlamasıyla uyandım.Bugunde aynanın arkasında gördüm gibi öğlen saatlerinde lütfen yardım edin bana bu ne olabilir. Ne yapmam lazım cevremde tanıdık hoca vs gibi danışabileceğim kişilerde yok lütfen yardım edin.
|
Kardeşim cinlerin piri Abdülkadir geylani hazretlerini çağır ve ona şikayetini söyle 313 defa ya mütekebbir çek 3 ihlas 1 fatiha oku peygamberimizin ruhuna bağışla Allah yardımcın olsun