Alıntı:
HATTAP Nickli Üyeden Alıntı
Aman kardeşim aman kafanıza göre okumayın bunu okumak usta havasçıların işidir dikkat edin zıplatırlar Allah muhafaza!
---------- Post added 14.03.21 at 18:37 ----------
Zarar verirsen kan bağın olan herkese çökerler Mazaallah
Bunu okuma ablam ağrımadık başını ağrıtma!!
|
cogu haci hocanin bilmedigi seyi ysziyim da millet kafasindaki soru isaretlerine cozum bulsun ayrieyeten bi dua ederlersede sevinirim kasem azamet okumalarindaki gercekler.
Bu kasemde allahin sultanlarini cagiriosun allahin esmalarina karsi gelen yansin diosunuz kasemin anlami budur kasem azamet okurken mutlaka gereklo ritueller yapilmalidir ilmi olmayan biride gerekli rituelleri yaparsa ayriyeten en onemlisi saygi duyucaksin kaseme nasi bi saygi bu dersen guzel bi abdest alirsjn guzel bi koku yakarsin elbiselerin bedenin temiz ise kasemin gorevlileri de sana saygi duyar yok carpar yok suni eder olayi olmaz ayriyeten istedigin seyde seriat hukumlerine aykiri degilse sana hic bi halt yapmazlar kasem okurken gereklo ritueller yapilmazsa yani koruma dualari gibi seyler yapilmazsa kasem gorevlisi sana bisey yapmaz lakin kasem okundugu icin kapi acilir baskayani kaseme bagli olmayan varliklarda gelir onlar iste senin sinirini isini bozar kisinin ilmi yuksekse yada imani yuksekse basari ile sonuclanir ama kiside ki ilim iman seviyesi azsa kasemin bas gorevlileri yerine alt soydan kucuk gorevli varliklar gelir onlarda is yapar ama fazla degil bazilari der kasem okudum etkiyi az alamadim kisinin imani iyi degilse yada ilmi iyi degil yada uzerinde buyuk bi buyu yada musallat oldugu anlamina gelir kasem okumak icin etkiyi iyi almak icin iyi iman iyi olucak yada ilim ama ben sunuda gordum oldu adamin imani zayif ama ilmi yuksek kasem varliklari ilmi yuksek olanin isine de guclu bi sekilde yapar cunku ilmi yuksek allah ilmi isteyene verir bunuda unitmamak gerek ben buzamana kadar 1000 lerce kez kasem azamet okudum hepde isime yaradi bazilari buyuk fayda vverdi bazilari kucuk fayda verdi ama mutlaka anlicaniz faydayi aldim yok carpar yok soyle yapar olayi yok olsaydi bana 50kere olurdu yaziyi iyi okuyan iyi ders cikarir cozumu bulur die yazdim