Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Eceli geldiyse hersey sebep olur ama nefsi arzu ile girilip afedersin 3 ay bulanık sicarak çıkılacak bi mesele Görevli diyecekki biz nefsine hizmet etmeyiz ama intikam alırız..Şeriatı anlat bakalım bildiğin kadar nedir cezası sana yapılanın? Mmmmm şey abii,çok kötülük yaptı bize.. Şeriati bilir misin hüküm verirsin diyip gülmeseler bize dimi ? Keşke gulseler,mesele cahilliğe verilir tatlıya bağlanır
Her işin görevlisi farklıdır bu işin görevlisi ne zikire gelir ne kokuya ne kara kaşına ne gözüne yapar bu görevi.. Var ise 1 iman almadan yapmazlar görevi nedir peki bunun hikmeti ilmi mucibesi?
"Senin bizden istediğini biz senden istiyoruz derler " usulü anlatmayalim bu foruma ağır kaçar bu konu ama anlayiver işte cancağzım..
Ha bunlar geldi mi kolay kolayda gitmez ha..
aleyna tilkinin bi şarkı sözü var hani - misafir çocuğu gibiydin, geldin dağıttın gittin
Allahin verdiği can a göz dikti isen dürerler defterini..nefsin üzerine geliyor aç çabuk gözlerini
|
Aynı durum bende de var kime iyilikle gitsek kötülük görüyoruz ne yapacagız böylelerine ıturup beklicez mi apartmandaki zil yoktu ve işsizdim adam para veremiyorum diye kalktı mahkemeye verdi sonrada gidip izinsiz ev büyütmüşler dedi ve evin büyüttümüz kısmını yıktırdı ne yapmalıyım buna söyle elimden gelse olacagına emin olsam kendi hayatım pahasına ona tüm kötü varlıkları musallat ederim seriat banada yaparsa yapsın ama ona olanları göreyim yeter ki ama bilmiyoz yapamıyoz hep sabır hep sabır