Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
günah olmayan celb? varmiymis boyle bir celb?ve bir sabah kalktiginda fiziki goruntunun degismesi icin dua? hayal kurmak guzel sey fakat hayallerin ve dileklerinde biraz gerceklere uygun olmasi gerekir,bende hayal kuruyorum riyanin hasedin kindarligin ve gunahlarin olmadigi bir gezegene gitsem orada yasasam diye,ama iste boş hayal yinede olmayacak olsada hayal kurmak guzel duygu....
---------- Post added 18.09.21 at 20:01 ----------
adinda muhammedi cok guzel isim,keske hepimiz herseyimizle o isme layik olabilsek
|
Konulara yabancıyım var mı diye sordum sadece bilmiyorum ki sitede bir sürü celb duası var günahsa niye duruyor orda insanlar günaha giriyor
Diğeri ise evet hayal sadece sordum define bulmaktan daha imkansız değil diye düşündüm
Yine de cvp için sağolun bütün insanlar benden niye böyle nefret ediyor bilmiyorum ben bu sitedeki yöneticileri sevip saygı duyuyorum ama bu kötü enerjim heralde onlarıda etkilde ki siz de beni tersliyorsunuz ben çok tecrubesizim sordum sadece keşke biraz daha yumuşak bir şekildr deseydiniz ama sağolun yine de cvp için😭
Bu arada sadece birini seviyordum ve sadece karşılık alabilirmiyim diye dua sayesinde sormuşum yani herkes peşimde olsun falan değil amacım sade bi kiş
İsmime de layık bir insan yok elimden geleni yapiyorum layık olmak için ama elimden bu kadar geliyor