Alıntı:
Yazbahar Nickli Üyeden Alıntı
Ne alakası var şimdi ? Mezhepleri kabul eder etmez bı topluluk o çok ayrı . Ama bir şeyi araştırmak bir kanıya varmak doğru ya da yanlis da olsa kökenini araştırmak hakkı birakmiyor mu insana. Yorumunuz hoş olmamış. Topluluğa değil fikre yönelip cevaplayabilirdiniz.
Hangi toplum olursa olsun sevmiyorum bu tür yaklasimlari.
Mezhepleri kabul edip bir doğrusu bile bulunmayan kardeşlerimizin fikirlerini de abdest karsilayalim o zaman.
|
Mezheb kabul etmeyen kimse islam hakkında konuşamaz bu dinin bir Allahı bir peygamberi sünneti ve alimleri vardır din hakkında fikirler konuşulmuş bitmiştir şimdi sadece ona uymakla mükellefiz. Fikir diye her önüne gelen islamda bu vardır şu yoktur yok mısırlı öyle söylüyor müslümanda ondan almış aynısını söylüyor diyerek müslümanı ve islamı küçültücü konuşamaz ,sizde bana saçma sapan cevap yazacağınıza yukardakine bir cevap yazında yanlışını görsün görüyorumki aynı zihniyettesiniz .Şunuda söyliyim ben bir mezhebe uyan biri olarak alevi kardeşlerimize batacak bir konu açmadım açmamda o öyle inanır ben böyle inanırım böyle konu açıpta fitne çıkarmak ne olaki.?